BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇin çıkarlarını savunmaya hazır----

Çin çıkarlarını savunmaya hazır

Çin çıkarlarını savunmaya hazır
09 Mayıs 2019 - 11:52 www.finansgundem.com

Çin Ticaret Bakanlığı Sözcüsü Gao Feng, Çin'in ABD ile bir ticaret savaşında çıkarlarını savunmaya tamamen hazır olduğunu söyledi.

Çin Ticaret Bakanlığı Sözcüsü Gao Feng, Çin'in ABD ile bir ticaret savaşında çıkarlarını savunmaya tamamen hazır olduğunu, ancak ABD'nin problemleri tek taraflı adımlar yerine diyalog yoluyla çözebileceğini umduklarını söyledi.

"Çin'in çıkarlarını savunmak için kararlılığı ve kapasitesi var, ancak ABD'nin Çin ile orta noktada buluşacağını umuyoruz" diye konuşan Gao Feng, Çin'in ABD'nin gümrük tarifelerine rağmen Başbakan Yardımcısı Liu Feng liderliğinde heyeti Washington'a göndererek samimiyetini gösterdiğini vurguladı.

Bir anlaşmaya varılması için her iki tarafın da çaba göstermesinin gerektiğini ifade eden Gao Feng, Çin'in anlaşmazlıkları çözmek için görüşmelere devam etme taraftarı olduğunu belirtti. Çin'in tek taraflı tarife uygulamalarına karşı olduğunu ve bir ticaret savaşının kazananı olmayacağı da tekrarlayan Gao Feng, "Çin hiçbir zaman baskıya boyun eğmeyecek" diye konuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)