BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporCimbom taraftarını düşünmedi!----

Cimbom taraftarını düşünmedi!

Cimbom taraftarını düşünmedi!
30 Nisan 2013 - 07:33 www.finansgundem.com

Galatasaray Kulübü, Sivasspor maçının biletlerini satamıyor, çünkü elde satılacak bilet bulunmuyor

Gaziantepspor’u deplasmanda yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha geride bırakan ve son 3 haftaya 7 puanlık avantajla giren Galatasaray’da, Sivasspor maçı öncesi yönetim kurulu adeta köşeye sıkıştı.
Sarı-kırmızılı taraftarlar, galibiyet halinde Türk Telekom Arena’da ilk kez şampiyonluk turunun atılacağı bu ölümsüz ana şahit olmak için bilet arayışına girerken, kulüp aşırı ilgi nedeniyle çok zor durumda kaldı. Gaziantepspor karşılaşmasının bitmesinden sonra yöneticiler ve kulüp personeli, “Sivasspor maçına nasıl bilet alabiliriz? Bilet ayarlayabilir misiniz” sorularıyla sık sık karşılaştı.
Milliyet’e konuşan idareciler, Sivas maçına gösterilen ilginin Real Madrid müsabakasından farklı olmadığını belirterek bilet talebinin her geçen saat arttığını dile getirdi.
‘Belki satış olmayacak’
Galatasaray Yönetimi, Real Madrid maçı için satışa çıkarılan paket biletlerle beraber 46 bin koltuğun dolu olduğunu (41 bin kombine ve 5 bin paket maç) açıkladı. Bunun yanı sıra misafir kulüp Sivasspor’a 2 bin 600 bilet verileceği, ayrıca loca sahipleri ve kulüp üyeleri için belirli sayıda bilet ayrılacağı aktarıldı. Sarı-kırmızılılar, “Sivasspor maçı için belki de bilet satışı olmayacak. Olursa da çok sınırlı sayıda (yaklaşık 2 bin adet) bilet satabileceğiz” ifadelerini kullandı.
 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tunç30 Nisan 2013 08:42

    Galatasaray ve fener maçlarının genelinde bu durum söz konusu bilet kargaşası karaborsa alışıla gelmiş bir durum haline geldi.