BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporCimbom Nani'yi bitiriyor----

Cimbom Nani'yi bitiriyor

Cimbom Nani'yi bitiriyor
08 Aralık 2013 - 21:59 www.finansgundem.com

Galatasaray ile Nani arasındaki görüşmeler imzaya gidiyor

Juventus maçının kazanılması halinde devre arasında flaş transferler yapmaya hazırlanan Galatasaray, Luis Nani'den vazgeçemiyor. Ama bu defa ilk hamle Manchester United'dan geldi. İngiliz basını, Wesley Sneijder'i isteyen ManU'nun sarı-kırmızılı takıma bir sezondur peşinde olduğu Nani'yi teklif ettiğini yazdı. Buna karşılık Galatasaray, turu geçmesi ya da elenmesi halinde Sneijder ile yola devam etmek istediğini bildirince görüşmeler tıkandı. Ancak Galatasaray'ın Nani'ye olan ilgisi bitmedi.

MENAJERİ İLE BULUŞTULAR

Kırmızı Şeytanlar'ın, Nani'yi gözden çıkarmasını fırsat bilen sarı-kırmızılı yönetim, futbolcunun menajeri ile hemen masaya oturdu. İngiltere'de bir araya gelen tarafların, transfer konusunda önemli bir yol da aldığı belirtiliyor. Nani'nin Dünya Kupası'nda forma giyebilmek için oynayabileceği bir takıma gitmek istediği, Galatasaray'ın da bu açıdan Nani için büyük şans olacağı belirtiliyor. Hatta, İngiliz medyası, hem Şampiyonlar Ligi hem de Türkiye'de şampiyonluk kovalayan Galatasaray'ın, Nani için biçilmiş kaftan olacağını kaydetti.

ÇETE ÜYESİ

Afrika açıklarındaki 'Yeşil Burun Adaları' ismindeki ülkede doğan ve küçük yaşlarda Avrupa'nın yolunu tutan Nani, futbol macerasına, çocuk yaşlarda, Beşiktaşlı Fernandes ile birlikte başladı. Ancak Fernandes, Benfica altyapısını tercih ederken Nani, Sporting Lizbon'u seçti. Lizbon'da 3 yıl forma giyen Nani, 2007-08 sezonu başında transfer olduğu ManU'da 135 maçta 25 gol attı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)