BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCihangir'de korkutan patlama!----

Cihangir'de korkutan patlama!

Cihangir'de korkutan patlama!
12 Haziran 2016 - 08:44 www.finansgundem.com

Beyoğlu, Cihangir'de 5 katlı binada henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi.Patlamada tentelerin altında kalan bir simitçi yaşamını yitirdi.

İstanbul Beyoğlu cihangir Mahallesi Firuzağa Meydanı Defterdar Sokakta saat 07.00 sıralarında 5 katlı bir binanın 5. katında patlama meydana geldi. Patlama nedeniyle ortalık savaş alanına döndü. Olay yerine ihbar üzerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı meydana gelen patlamada tentelerin altında kalan simitçi hayatanı kaybederken, etrafa yayılan molozların taksiye isabet etmesi sonucu taksi şoförü Veysel Bulut yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri taksi şoförü Veysel Bulut'u Şişli Etfal Hastanesine kaldırdı. Patlamanın etkisiyle çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken,olay yeri inceleme ekipleri binanın bulunduğu sokakta inceleme yaptı. İncelemenin ardından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Patlamanın meydana geldiği dairenin boş ve kullanılmadığı öğrenildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)