BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP'nin MYK kadrosu belli oldu----

CHP'nin MYK kadrosu belli oldu

CHP'nin MYK kadrosu belli oldu
05 Haziran 2023 - 15:27 www.finansgundem.com

CHP'de bugün gerçekleşen toplantıda yeni Merkez Yürütme Kurulu üyeleri listesi belirlendi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanı Seçimi ardından istifalarını sunan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyeleri ile genel merkezde bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu, basına kapalı yapılan toplantıda eski MYK üyelerine teşekkür etti. Ardından Kılıçdaroğlu, yeni MYK üyelerini belirledi. Daha önce 18 kişiden oluşan MYK'nın yeni listesinde 15 kişi yer aldı.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerden sorumlu olduğu MYK'da şu isimler yer aldı:

"Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aylin Yaman, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aysu Bankoğlu, İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Devrim Barış Çelik, Sosyal Medya Yönetiminden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, Ekonomi Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, İşçi Sendikaları, Sivil Toplum Kuruluşları ve Meslek Kuruluşlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Efe Uyar, İşveren Örgütlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık, Genel Sekreter Neslihan Hancıoğlu, Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Semra Dinçer, Yurtdışı Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tahsin Tarhan, Bilim - Yönetim ve Kültür Platformundan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emre, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zeynel Emre."

İstifa eden isimlerden Ahmet Akın, Bülent Kuşoğlu, Devrim Barış Çelik, Lale Karabıyık ve Faik Öztrak yeni MYK'da da yer aldı.

CHP'nin Meclis grup yönetimi belli oldu

 

CHP'de kurultay süreci resmen başladı

 

CHP'de yeni yönetim belli oluyor

 

CHP'de kritik toplantı: Tüm MYK üyelerinin istifası kabul edildi

 

CHP'de değişim başlıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)