BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP'li Tanal'dan Biden hakkında suç duyurusu!----

CHP'li Tanal'dan Biden hakkında suç duyurusu!

CHP'li Tanal'dan Biden hakkında suç duyurusu!
27 Nisan 2021 - 12:18 www.finansgundem.com

1915 olaylarına ilişkin yaptığı açıklamada 'Soykırım' ifadesini kullanan ABD Başkanı Biden hakkında, CHP İstanbul Milletvekili Tanal, suç duyurusunda bulundu.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, 1915 olaylarını 'soykırım' olarak tanımlayan ABD Başkanı Joe Biden Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Tanal, suç duyurusu dilekçesinde, Ermeni lobisinin peşinden koşan, popülizme sarılan Biden’ın, tarihi ve hukuki dayanaktan yoksun, temelsiz açıklamalarıyla töhmet altında bıraktığı Türk milletine karşı nefret suçu işlediğini kaydetti.

Erdoğan'dan Biden'a 'soykırım' tepkisi

 

Biden’ın 1915 açıklaması nasıl yorumlanmalı

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bahçelinin MHP (AKP)si27 Nisan 2021 13:59

    Eyyy CHP bile neler yapıyor. Sizse ekonomik yıkım korkunuzdan ABD ye hiç bir şey bırakın yapmayı söyleyemiyorsunuz bile. Nerde o Türk milliyetçisi Bahçeli hadi bakalım görelim twitle olmuyor bu işler.

  • YORUM 27 Nisan 2021 13:35

    Güzel bir hukuk girişimi. Bu amerikanın zalimliği kendi yaptığı soykırımlara bakmadan (kızıderililere, Afganistan, ırak, suriye ve siyahilere yapılan) yüce milletimizi töhmet altında bırakıyorlar ya Allah büyük. Keser döner, sap döner bir gün gün hesap döner...