BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP'den 'TBMM acil toplanmalı' çağrısı!----

CHP'den 'TBMM acil toplanmalı' çağrısı!

CHP'den 'TBMM acil toplanmalı' çağrısı!
17 Ağustos 2015 - 14:38 www.finansgundem.com

CHP milletvekili Hüsnü Bozkurt, ülkenin içinde bulunduğu ortam yüzünden TBMM'nin kapalı olmasının doğru olmadığını söyledi

CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, TBMM’nin derhal toplanması gerektiğini vurgulayarak, “Demokrasimiz büyük tehlike altındayken ve yarın çok geç olmadan TBMM derhal toplanmalı ve AKP’siz bir koalisyon ile ülkenin kaderine el konulmalıdır" dedi.

Bozkurt’un açıklaması şöyle:

SANKİ BUNLAR BAŞKA ÜLKEDE YAŞANIYOR


Bugünkü tabloda artık Devlet, devlet olmanın gereğini yerine getirmekte acz içindedir. Ülkemiz kan gölüne dönmüşken, Doğuda 3 il ve 5 ilçede özerklik, Varto’ da sokağa çıkma yasağı ilan edilmişken, olası bir Suruç katliamına ramak kalmış ve eşiğinden dönülmüşken ve MİT bildik şekilde yine haberdar dahi olmamışken, sanki tüm bunlar başka bir ülkede yaşanıyormuş gibi, geçici hükümet kendi derdine düşmüştür.

TERÖR ÖRGÜTLERİ ÜLKEDE CİRİT ATIYOR

Büyükşehirlerde insanlar AVM’lere gitmeye korkar hale gelmiştir. Emniyet teşkilatı, istihbarat örgütleri ve ordu tarumar edilmiştir. Mezhep temelli dış politika çökmüş, terör örgütleri ülkede cirit atar hale gelmiştir. 3 milyona yakın Suriyeli mülteci, yurdun dört bir yanına yayılmıştır. Tehlike çanları çalan ekonomimiz, olası bir krize gebedir. Bütün bunlardan daha elim ve daha vahimi ülkenin başında, gaflet ve delalet sınırlarını çoktan aşmış, Anayasa’yı tanımayan, açık açık ” BEN DARBE YAPTIM, SIZ DE ( TBMM ) OTURUN ANAYASASINI YAZIN ” diyebilen, kendini milli iradenin ve temsil edildiği TBMM’nin üzerinde gören, söylediklerinin ne anlama geldiğini fark etmekte ciddi güçlük çeken bir Cumhurbaşkanı ile karşı karşıyayız.

AKIL İLE ANLAMAK GÜÇ

Böylesi bir tabloyu “AKIL” ile anlamak güçtür. Sağlık Bakanı’nın da itiraf ettiği üzere yaşamakta olduğumuz bunca ölüm, kan, terör ve akıl dışı gidişatın, nedeni olarak, 7 Haziran’da Cumhurbaşkanına “Başkan” olabileceği oyu vermemiş insanları sorumlu tutmak, KAOS’ un suçlusunu AKP’ye oy vermeyen vatandaşlarımız ilan etmek, anlaşılabilir gibi değildir.

SAĞLIK BAKANI İTİRAF ETTİ

Sorunun hukuk içinde, demokratik yol ve yöntemlerle ama mutlaka ve derhal çözülmesi gerekmektedir. Görev elbette ve kesinlikle TBMM’de, halkın % 60 oy verdiği 3 partinin omuzlarındadır. Gün, parti ve oy hesaplarını aşma, tarihi sorumluluk ve görev bilinciyle davranma basiretini gösterme günüdür. Demokrasimiz büyük tehlike altındayken ve yarın çok geç olmadan TBMM derhal toplanmalı ve AKP’siz bir koalisyon ile ülkenin kaderine el konulmalıdır.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)