BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP'de görevden alma depremi----

CHP'de görevden alma depremi

CHP'de görevden alma depremi
05 Haziran 2014 - 09:40 www.finansgundem.com

CHP Ankara İl Başkanı Zeki Alçın ve il yönetimi Merkez Yönetim Kurulu kararıyla görevden alındı

CHP’de 30 Mart yerel seçimlerinden sonra beklenen örgüt operasyonları için Merkez Yönetim Kurulu’nda (MYK) düğmeye basıldı ve Ankara İl Başkanı Zeki Alçın ve yönetim kurulu üyeleri görevden alındı.

Parti tüzüğü gereği, Ankara örgütü 45 gün içinde olağanüstü kongreye gidecek.

Yerel seçimlerde istediği sonucu alamayan CHP’de, MYK’deki revizyonun ardından, seçimlerde başarısız olan örgütlere dönük operasyona Ankara ile başlandı. Bu kapsamda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında toplanan MYK’de, Ankara il örgütü görevden alındı. Kulislerde Ankara’nın yanı sıra İstanbul ve İzmir’in de aralarında bulunduğu bazı örgütlerde revizyona gidileceği konuşuluyordu. CHP’nin örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, yerel seçimlerden sonra Ankara il örgütünün “olağanüstü kongre” talebinde bulunduğunu belirterek, “Biz demokrasi geleneği olan bir partiyiz. Diğer partiler gibi tepeden inme yöntemlerle görevden almaya gitmiyoruz. Bir süredin Ankara il örgütümüzün olağanüstü kongre talebi vardı. Biz bu talebi haklı gördük” dedi. Bingöl, tüzük gereği, Ankara il örgütünün 45 gün içinde olağanüstü kongreye gideceğini bildirdi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)