BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP liderinden zafer sonrası balkon konuşması----

CHP liderinden zafer sonrası balkon konuşması

CHP liderinden zafer sonrası balkon konuşması
01 Nisan 2024 - 00:26 www.finansgundem.com

CHP lideri Özgür Özel, yerel seçim sonuçlarının büyük oranda belli olmaya başlamasıyla elde ettikleri zafer sonrası açıklamalarda bulundu.

Tarihi bir sonuç elde ettik. Hiçbirimizi mahcup etmeyen, oy veren kimseyi pişman etmeyen beş kahraman belediye başkanımıza özel olarak teşekkür ediyorum.

Rakibini tam iki kat farklı geçerek seçimi kazan Mansur başkanı, bir Cumhurbaşkanı 17 bakana karşı seçim kazanan Ekrem başkanı, Antalya belediyesini kurulduğu günden bu güne ilk kez, iki kez üst üste kazanma başarısı gösteren Muhittin Böcek'i, burayı da onlar gibiler yönetsin dedirttikleri için ve geçen seçimden CHP'nin, baba ocağının bayrağını hiç düşürmeyen Aydın'ı,, Muğla'yı, İzmir'i, Tekirdağ'ı kutluyorum. Sakinliğimizi koruyarak kazandığımız Hatay Büyükşehri kutluyorum. 

Birileri bizi birbirimize düşürecekti. Bu parti öyle arkadaşının avukatlık bürolarında kurulaydı senin basit oyunlarınla bozulurdu. Bu parti savaş meydanlarında kurulmuş bir partidir. Bu partinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'dir. 

"Size söz veriyorum"

Bugün partimizi şu anki sonuçlara göre, vallahi ben TRT'nin yalancısıyım, birinci parti yaptık. Bu ikinci yüzyılın ilk seçimiydi. Size söz veriyorum Cumhuriyet'in ikinci yüzyılının ilk genel seçiminde Atatürk'ün partisini iktidar yapacağız.

Aday belirleme sürecinin, en büyük başarısı ölçme değerlendirmedir, bilimdir. Anketlere burun kıvıranlar, destek aldığımız tüm teknolojiyi görmezden gelenler ve bizi adaylaştırma sürecinde küçük düşürmeye çalışanların hepsi, bugün bu akşam, bu sonuçlarla yeni nesil bir yönetim anlayışı, veriye dayanan anlayışın önemine tanık oldular.

Sözümüze değer veren iyi insanlara, milliyetçi demokratlara, muhafazakar demokratlara ve birleşe birleşe kazanalım diyip de bizimle birlikte olan herkese, Kürt seçmenlere yürekten teşekkür ediyoruz.

"Yarın yeni bir adım atıyoruz..."

Biz CHP olarak yarın yeni bir adım atıyoruz, kırgınlığımız, küskünlüğümüz yok, hata yaptıysak onlardan da ben özür diliyorum. Hakkınızı helal edin. Gönüller yapacağız, gönülleri yapa yapa, birleşe birleşe hep birlikte kazanacağız.

Sizden bir ricam var, bizi çok sefer yendiler, alay ettiler, dalga geçtiler. O gün ne yaşadıysak onu yaşatmamak boynumuzun borcudur. Kimseyi üzmeyin, kimseyi küçük görmeyin. Kimseyle alay etmeyin. Çok rica ediyorum. Başarıyı taşımanın en yüce hali alçak gönüllülüktür. (Dünya)

İmamoğlu'ndan yeni açıklama: 1 milyondan fazla oy farkı var

 

Meral Akşener, yarın açıklama yapacak!

 

Türkiye'nin en genç belediye başkanı! Çetinkaya Karabük'ten başkan oldu

 

DEM Partili gruba müdahale: İl başkanı ve 5 kişi gözaltına alındı

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da vatandaşlara hitap edecek

 

Ankara'da coşkulu kutlama: Yavaş'tan zafer konuşması!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)