BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP grubunda kavga!----

CHP grubunda kavga!

CHP grubunda kavga!
09 Nisan 2013 - 17:34 www.finansgundem.com

CHP'nin içerisindeki ulusalcı kanattan ve yenilikçi kanatten milletvekilleri birbirine girdi

CHP'nin bugün düzenlenen grup toplantısında iki milletvekilinin çözüm süreci tartışması nedeniyle  tartıştığı öğrenildi.
Milliyet'in haberine göre terör örgütü PKK'nın silah bırakması için başlatılan süreç ve yeni anayasa çalışmalarının neden olduğu siyasi atmosfer, CHP içindeki siyasi gerilimin de yükselmesine neden oldu. Farklı görüşlere sahip olan yenilikçi kanat ile ulusalcı kanattan iki milletvekili, grup toplantısında sert bir tartışma içine girdi.
CHP'nin dün yapılan Meclis Grubu toplantısının kapalı bölümünde sert bir tartışmanın yaşandığı belirtildi. Alınan bilgilere tartışma, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup konuşmasından önce meydana geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ile CHP Uşak milletvekili Dilek Akagün Yılmaz arasında tartışma çıktı. Vekillerin birbirinin üzerine yürüdüğü ileri sürüldü. Kavga, diğer milletvekillerinin araya girmesi ile sona erdi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yazıklar09 Nisan 2013 17:54

    anca birbirinizi yemekden türkiye sorunlarına çözüm bulamıyorsunuz. yazıklar olsun. bu gidişle yok olup gideceksiniz.