BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinCesc Fabregas'ın Manoco'daki evini Şafak Çak dekore etti----

Cesc Fabregas'ın Manoco'daki evini Şafak Çak dekore etti

Cesc Fabregas'ın Manoco'daki evini Şafak Çak dekore etti
14 Mayıs 2019 - 08:50 www.finansgundem.com

Sabah yazarı Bülent Cankurt, Jennifer Lopez ve Paris Hilton gibi ünlülerin evini dekore eden ünlü mimar Şafak Çak'ın dünyaca ünlü İspanyol futbolcu Cesc Fabregas'ın evini de Türk ürünleri ile dekore ettiğini yazdı.

Dünyaca ünlü isimler için yaptığı özel tasarımlarla tanınan dekoratör Şafak Çak'ın son müşterisinin, Monaco'da top koşturan dünyaca ünlü İspanyol futbolcu Cesc Fabregas olduğunu yazmıştım. Instagram'da Jennifer Lopez ve Paris Hilton'u takip eden ve onların Şafak Çak için yaptıkları güzel yorumlar üzerine Çak'ı takibe alan Fabregas'ın eşi Daniella Semaan, bu yılın başında taşındıkları Monaco'daki yeni evlerini dekore etmesi için Çak'ın kapısı çalmıştı.

İŞİ TESLİM EDİP YENİ İŞ ALDI

Şafak Çak, eşi Elvan Hanım ile birlikte hafta sonu Fabregas Ailesi'ne evini teslim etmek için Monaco'daydı. Telefonda konuştuğum Çak, bu yılın başında Monaco'ya transfer olan Fabregas'ın yeni yuvasını, baştan aşağı Türk malı ürünlerle dekore ettiğini söyledi. Çak, "Fabregas ve eşinin, Monte Carlo'daki evlerinin dekorasyonu için beni tercih etmeleri bir Türk olarak beni çok gururlandırdı" dedi. Bu arada Çak, orada yeni bir iş daha aldığını söyledi. Fabregas çifti, Londra'da yeni aldıkları binanın tüm dekorasyon işini de Çak'a vermiş. Dünya starlarının evlerine Türk imzası atan Şafak Çak'a bravo...

YENİ YUVASINDA TÜRK İMZASI

Şafak Çak, Fabregas Ailesi'nin salon, yatak odası, giyinme odası, çocuk odası ve oturma odasında kullandığı tüm dekorasyon ürünlerini Türkiye'den götürdü.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)