BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCemaatten Hüseyin Gülerce'ye şok!----

Cemaatten Hüseyin Gülerce'ye şok!

Cemaatten Hüseyin Gülerce'ye şok!
28 Şubat 2014 - 07:35 www.finansgundem.com

Uzun süredir adı duyulmayan Zaman yazarı Hüseyin Gülerce bu kez bir şok yaşadı

Zaman gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce’nin, Cemaat’e yakın Mehtap Tv’de, Ali Bulaç ve Ahmet Turan Alkan ile birlikte yaptığı “Düşünce Günlüğü” programı yayından kaldırıldı. Karar, Mehtap TV genel yayın yönetmeni tarafından Gülerce’ye iletildi.

Al Jazeera’ya konuşan Hüseyin Gülerce ‘Böyle bir karar beklemiyordum’ dedi. 'Üzüldünüz mü?' sorusuna ise ‘ Yorum yok’ cevabını verdi

Gülerce, sosyal medyada son dönemde hükümete destek niteliğinde bazı mesajlar paylaşmıştı. 'Bu tweetlerin karada etkisi var mı?' sorusuna Gülerce'nin cevabı ‘Takdir sizin’ oldu.

Gülerce, Zaman Gazetesi’ndeki yazılarıyla ilgili ise 'şimdilik sorun olmadığını' söyledi.

GÜLERCE NE DEMİŞTİ?

AK Parti -Cemaat kavgasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ı açıkça eleştiren Zaman gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, twitter hesabında iki tarafı da şaşırtan mesajlar vermişti.

Tavır değişikliği işareti veren Gülerce, yaşanan yargı tartışmasında savcıyı militan olmakla suçlamıştı.

"TURFA MÜNECCİM" KAVGASI

Gülerce, programdaki meslektaşı Ahmet Turan Alkan’la da bir kalem savaşı yaşamıştı. Gülerce Zaman'daki köşesinde AKP cemaat kavgasının geleceği için "çok kötü şeyler olacak" tespitinde bulununca Ahmet Turan Alkan'dan sert tepki görmüş ve "turfa müneccim" ilan edilmişti. Alkan'ın yazısı karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Gülerce "bu arkadaşla ilgili dünyam karardı, beni perişan etti" diyerek canlı yayında çarpıcı bir tepki göstermişti.

TEMKİN DURAĞI

Ali Bulaç ve Ahmet Turan Alkan, Mehtap TV’de "Temkin Durağı" ismili yeni bir programa başladı. İkili ilk programlarında gazeteci Hanım Büşra Erdal’ı konuk etti.
YORUMLAR (16)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dua edin 01 Mart 2014 00:52

    o koyunların verdiği oyla bu güzellikleri yaşıyorsun eyyy gidi yavrum heyyyy

  • hadi oradan 01 Mart 2014 00:42

    biz oy verince koyun siz verince aydın hadi oradan yok eskiden ak partiliymişte falan hikayesi hadi oradan

  • GÜLE GÜLE ERDOĞAN.28 Şubat 2014 23:41

    Neyin cemaati be sizler kimi kandırmaya çalışıyorsunuz erdoğan vede cemaat karşılıklı atışmış gibi kendilerini millete göstermeye çalışıyorlar bakın HSYK kararı neden çıktı anayasadan neden geçti hani cemaatin adamları akp nin içindeydi peki neden onlarda istifalarını vererek bu yasaların geçmesine neden izin verdiler demekki ikitarafında birbirleriylen kavga ederek millete göstermesi milletinde bunlarlan kafasının karıştırılması ülkenin nereye gittiğini göremiyormusunuz bilerek karşılıklı döğüş yapıyorlar böyle yaparak dahada büyük destek toplamaya çalışıyorlar.ama bunuda başaramıyacaklar bizler birkere sonuna kadar akpye oyunmuzu verdik bundan sonra birtane bile oy alamıyacak bizlerden.belediyelerden telefonlarlan neredeyse evimize kadar girecekler seçim olsa kime oy verirdiniz diye soruyorlar bizlerde MUSTAFA SAIGÜLE diye cevap veriyoruz peki neden akp üyesisiniz diye soruyorlar bizde bunlar eskide kaldı sizler oy istiyorsanız gidin aponun itlerinden oy toplayın diyoruz.bizler koyun değiliz sizler ancak KOYUNLARDAN oylarınızı toplaya blirsiniz.sandıkta bunları göreceğiz.

  • ANEKDOT sana28 Şubat 2014 20:40

    yıllarca bu ülkede rahmetli atatürk üzerinden siyaset yaptınız memlekete bir çivi çakmadınız şimdide allah kitap edebiyatı yapmayın başka bir icraatınız yok işte asıl dini siyasete alet eden sizin gibi kafayı kuma gömen sihniyettir

  • dervis28 Şubat 2014 19:35

    Ey hocaefendi be onun çok kitap okuyarak beyni eksimis arkadaşlar birgün dizdefe hesap sorulacak neyin hesabi adam kayirmanin hakki calmanin hesabi

  • sami28 Şubat 2014 19:31

    Üzülme yediğin fasulyenin gazi diye düşün

  • metin,metin28 Şubat 2014 12:59

    ALLAH SENDEN RAZI OLSUN anekdot aynı düşünceden bir kişi buldum yorumuna aynen katılıyorum .BU millet uyanmadı uyanmak istemiyor

  • ANEKDOT28 Şubat 2014 12:34

    Yıl 1998. ‘’ Arkadaşlar ben bu ticareti Allah için yapıyorum. Battığıma göre demek ki bu milletin nasibi bu kadarmış ‘’ diyen bir işadamı vardı. O zaman düşündüm. Allah için ticaret nasıl bir şey diye..Allah’ı ticarete ortak etmenin Kur’an da ve İslam’ da yeri var mı ? Allah nasıl hissedar oluyor? Haşa Allah’a vergi mi ödüyorlar? Kazanınca kendi kerametleri oluyor da , kaybedince sorumlu haşa nasıl Allah oluyor ? Yıl 2014. Düşünce aynı, mantaliye aynı. Değişen hiçbir şey yok bu ülkede. Kimse kendini geliştirmek adına hiçbir şey yapmıyor ,okumuyor. Biri arkasından milyonlarca koyun ‘u Allah adıyla peşinden sürükleyerek yolsuzluğa devam ediyor.

  • Murat28 Şubat 2014 11:26

    Biz hükümet-Cemaat çekişmesini izlerken Oslo'da PKK'ya verilen sözler meclisten yasa olarak geçiyor... kimsenin ruhu duymuıyor.

  • Eylem28 Şubat 2014 10:56

    İKtidar olmak için CHP MHP CEMAAT koalisyonu son 6 -7 ay tam bir bozguncu gibi davrandı. memleketi ekonomik sosyal olarak çökerterek akp yi çökertme taktiği uyguladılar! Türkiyenin ekonomik gelişimni ve dünyada yükselen imajını ne hale getirdiler! yazıklar olsun size!

  • ibrahim özbek 28 Şubat 2014 10:53

    vicdanlara kelepçe vurulamaz hüseyin abi vicdanların sesidir başkaları gibi Peygamberin bile kıblesi şaştı oğlum demediği için bunlar reva görülüyor

  • yyyyy28 Şubat 2014 10:32

    aralarından birisi aykırı bir dürüş sergilediginde hemen uyarı hemen baskı kuralları sorgusuz sualsız tam itaat etmeleri kendi aklın devre dışı aklını ömür boyu kiraya veriyosun ALLAH KURANDA kaçkere hiç akletmezmisiniz diye soruyor referansı kuran olan bir toplulugun bu emri dıkkate almaması çok ilginç

  • alabao28 Şubat 2014 10:28

    adam doğrusunu yaptı olanlar önemli değil

  • ZARARIN NERESİNDEN...28 Şubat 2014 10:23

    bende zamanında bu cemaatin basın yayınına itibar eden ve yanıldığını anlayan biri olarak,her insan hata yapar zararın neresinden dönersek kardır diyorum.TÜRKİYE HİÇBİR ŞEY İÇİN FADA EDİLEMEZ.( ANLAYANLAR ANLAR )

  • PEGASÜSLÜ NACİ TANÖVERGİL28 Şubat 2014 10:13

    ÜSEYİN AMCA , git emekliliğini yaşa , keyfine bak . Varsa bir çiftliğin bağ evin falan orada eşe dosta sebze meyve yetiştir ota böceğe karış biraz . Yorma kendini . Hadi eyvallah.

  • borsacı28 Şubat 2014 08:44

    Çok çırpındı , ama ne İsa 'ya ne de Musa 'ya yaranamadı !