BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCemaat hangi partiye oy verecek?----

Cemaat hangi partiye oy verecek?

Cemaat hangi partiye oy verecek?
09 Ekim 2015 - 08:31 www.finansgundem.com

Star gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, köşesinde 1 Kasım seçimlerinde Gülen cemaatinin hangi partiye oy vereceğini yazdı

Star gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce'ye göre Gülen Cemaati 1 kasım seçimlerinde tereddütsüz HDP'ye oy vereceğini yazdı.

Cemaat içinde kritik görevlerde bulunan ve 17 Aralık süreciyle birlikte yolları ayıran Gülerce, "Erdoğan’ı durdurma cephesi telaşta.." başlıklı bugünkü yazısında 1 Kasım seçimleri öncesi siyasi tabloyu analiz etti.

Gülerce, Erdoğan’ı durdurmaya çalışanların en başında ABD’deki Neoconlar, Yahudi lobisi, Ermeni lobisi, İsrail, AB yönetimi ve Avrupa’nın güç merkezleri, İran ve Suriye'nin geldiğini yazdı.

Yazarın hedefinde HDP'yi parlatmakla eleştirdiği Aydın Doğan medyası ve Neoconların ve Yahudi lobilerinin yanında olmakla suçladığı Gülen cemaati vardı.

HÜKÜMETE DÜŞMANLIK YAPMAYA MECBUR MUSUN?

Aydın Doğan’ın, “ben hükümet yanlısı olmaya mecbur değilim” sözlerine tepki gösteren Gülerce, yazısında "Adama sorarlar, hükümete düşmanlık yapmaya mecbur musun? Başyazarını, yayın yönetmenini CHP’ye milletvekili olarak göndermeye mecbur musun? HDP’yi parlatmaya mecbur musun?" diye sordu.

Yazar daha sonra 7 Haziran seçimleri ve sonrasında yaşananları anlattıktan sonra yazısını böyle tamamlıyor:

"F. Gülen’in hipnozundan kurtulamayanlar HDP’ye, 7 Haziran’da bütün Türkiye’de oy verdiler. 8 Haziran sabahından itibaren başta Zaman gazetesi bütün Gülen medyası, ısrarla “restorasyon hükümeti” adı altında CHP-MHP-HDP koalisyonu, olmazsa MHP’nin dışarıdan destekleyeceği CHP-HDP hükümeti kurulmasını istedi. Tezgâhlarını, MHP’nin dik duruşu bozdu.

CEMAATİN BU SEÇİMDE TEK BAĞIMSIZ ADAYLARI YOK

1 Kasım’da da Gülen cemaati hiç tereddütsüz HDP’ye oy verecektir. Gülen medyasında, “1 Kasım seçimlerinde de oyum HDP’ye” yazıları döşenmeye başlandı bile. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde CHP’nin destekçisi olduktan, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde muhalefettin yanında yer aldıktan sonra bir güçlerinin olmadığını herkes gördü. Hele 7 Haziran seçimlerinde çıkardıkları bağımsız adayların hiçbirinin seçim kazanamaması ile tükendiler. Bu seçimde tek bağımsız adayları yok.

Doğan medyasındaki külhanbeylik, Gülen medyasında Ekrem Dumanlı depremi, Batı medyasındaki parmak sallamalar bir telaşın ifadesi. Ufukta, tek başına AK Parti iktidarı görünüyor diye mi?"
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)