BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCem Garipoğlu intihar etti!----

Cem Garipoğlu intihar etti!

Cem Garipoğlu intihar etti!
10 Ekim 2014 - 11:47 www.finansgundem.com

Münevver Karabulut'u öldürmekten hükümlü Cem Garipoğlu, kendini asarak intihar etti

Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu, kaldığı Silivri Cezaevi'nde intihar etti. Adli kaynaklardan alınan bilgiye göre; odasında çarşafla kendini asan Garipoğlu, hayatını kaybetti.

24 YIL HAPİS CEZASI ALMIŞTI

Sevgilisi Münevver Karabulut’u Bahçeşehir’deki villalarında 3 Mart 2009’da bıçaklayarak öldürdükten sonra başını testere ile kesip, cesedini Etiler’de bir çöp konteynerine atan Cem Garipoğlu’nu mahkeme “çocuğa karşı, tasarlayarak canavarca bir hisle ve eziyet ederek öldürmek’’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırmıştı. Ceza, sanığın yaşı olay tarihinde 18’den küçük olanlara TCK’da ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilemediği için 24 yıla çevrilmişti. Mahkemenin cinayetin ardından kaçmış olması nedeniyle ‘iyi hal’ indirimi uygulamadığı Cem’in cinayete iştirakten ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen babası Mehmet Nida Garipoğlu beraat ederken, annesi Tülay Makbule Garipoğlu ve amca Hayyam Garipoğlu ile 3 şirket çalışanına ‘suçluyu kayırmak’ suçundan 3’er yıl hapis cezası verilmişti.

"CEZAM NEYSE ÇEKMEK İSTİYORUM"

197 gün kaçtıktan sonra teslim olan Garipoğlu’nun davadaki son sözü “Cezam neyse çekmek istiyorum” olmuştu. Münevver Karabulut’un annesi Nagihan Karabulut ise duruşma çıkışında avukatına sarılıp ağlamıştı. Baba Süreyya Karabulut ise, “İşte adalet” demişti.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)