BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinCem Aydın ikna etti, medyaya girdi----

Cem Aydın ikna etti, medyaya girdi

Cem Aydın ikna etti, medyaya girdi
07 Mart 2017 - 07:06 www.finansgundem.com

Sabah yazarı Bülent Cankurt, Türkiye'nin en zengin kadınlarından Derin Mermerci Aydın'ın internet sitesiyle medyaya girişini köşesine taşıdı. İşte o yazı:

Türkiye'nin en zengin kadınlarından Derin Mermerci Aydın'ın, 35 yaşından sonra iş hayatına atılmaya karar verdiğini ilk bu köşede okumuştunuz. Eşi Cem Aydın'ın cesaretlendirmesiyle medyaya girmeye karar veren Derin Hanım, çok titizlendiği için biraz geciken internet sitesini ay başında hayata geçirdi. Hafta sonu, moda-kadın-yaşam haberleri ile özel çekimlerin ve videoların yer aldığı sitesi için görkemli bir de davet verdi. İstanbul'un elitleri, Zorlu Center'daki davete akın etti. Davette, Derin Hanım'ın dünyaca ünlü moda markalarının 2017 ilkbahar-yaz koleksiyonlarından seçtiği kreasyonlar tanıtıldı.

Derin Mermerci Aydın, DMStil derinmermerci.com için şöyle dedi: "Samimiyeti ve gerçekliği ilke edinmiş bir yaşam platformu. İçinde herkesin kendinden bir şeyler bulacağı, ilham alacağı haberler var."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)