BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇelik'ten Rum Yönetimi'ne tepki----

Çelik'ten Rum Yönetimi'ne tepki

Çelik'ten Rum Yönetimi'ne tepki
06 Aralık 2021 - 10:40 www.finansgundem.com

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'ndeki bir camiye düzenlenen saldırıyla ilgili, "Rum Yönetimi saldırılara karşı yeterli tedbir almamaktadır. İslam ve Türk düşmanlığını teşvik edenler bu saldırılardan sorumludur" dedi.

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'ndeki ırkçı saldırılara bir yenisi daha eklendi. Larnaka'daki Büyük Camii'nin kapısı yakıldı.  2 Aralık'ta gerçekleşen saldırıda yaralanma veya can kaybı yaşanmadı.

"Kıbrıs Rum Yönetimi’ni acilen önlem almaya çağırıyoruz"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından, konuyla ilgili tepki gösterdi.

"Güney Kıbrıs'ta Larnaka Ulu Camii’ne yönelik saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Rum Yönetimi, İslam düşmanlığının ve Türk düşmanlığının göstergesi olan bu saldırılara karşı yeterli tedbir almamaktadır. Rum Yönetimi, geçen yıl benzer bir provokatif eylem gerçekleştirildiğinde etkili bir soruşturma yürütmedi. Bunun doğal sonucu olarak yine benzer bir çirkin hadise yaşanmıştır. İslam ve Türk düşmanlığını teşvik edenler bu saldırılardan sorumludur. Kıbrıs Rum Yönetimi’ni bu alçakça eylemlerin tekrarlanmaması için acilen önlem almaya çağırıyoruz. Rum Yönetimi, bu çirkin saldırının faillerini bir an önce yakalayıp, hukuk önünde en kısa sürede hesap sormalıdır."

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi Navtex ilan etti

 

Güney Kıbrıs demir kubbe almak istiyor