BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇeçen liderden ilginç Bağdadi yorumu: Yine mi öldürüldü----

Çeçen liderden ilginç Bağdadi yorumu: Yine mi öldürüldü

Çeçen liderden ilginç Bağdadi yorumu: Yine mi öldürüldü
28 Ekim 2019 - 04:09 www.finansgundem.com

Çeçenistan lideri Kadirov, Bağdadi'nin öldürüldüğü haberlerini alaycı bir yaklaşımla değerlendirdi. "Bağdadi yine mi öldürüldü" diyen Kadirov, Rus yazar Gogol'dan aldığı bir cümleyi kullandı: Seni ben peydahladım, ben öldüreceğim

Rusya Federasyonu’na bağlı Çeçenistan Cumhuriyeti’nin lideri Ramzan Kadirov, IŞİD lideri Ebubekir el-Bağdadi’nin öldürüldüğü haberini, Rus yazar Nikolay Gogol’ü alıntılayarak değerlendirdi.

Kadirov, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Ebubekir el-Bağdadi yine mi öldürüldü? Akla, Taras Bulba’nın oğlu Andriy’e söylediği sözler geliyor: Seni ben peydahladım, ben öldüreceğim" diye yazdı.

İyi terörist, kötü terörist ayrımının devam etmesi durumunda Bağdadi’nin ölümünün hiçbir şey değiştirmeyeceğini vurgulayan Kadırov, "Bin Ladin ölü, El Kaide hayatta. Suriye'nin tamamen IŞİD'den arındırılması lazım" diye ekledi. (Sputnik)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)