BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇavuşoğlu'ndan Karlov'a aile ziyareti----

Çavuşoğlu'ndan Karlov'a aile ziyareti

Çavuşoğlu'ndan Karlov'a aile ziyareti
15 Mart 2018 - 08:50 www.finansgundem.com

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Moskova ziyareti sırasında Türkiye'de suikaste uğrayan Büyükelçi Karlov'un evini ziyaret etti

Resmi temaslar için geldiği Moskova ziyaretini dün tamamlayan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya'nın Aralık 2016'da görevi başındayken suikasta kurban giden eski Ankara büyükelçisi Andrey Karlov'un eşi Marina Karlova'yı evinde ziyaret etti. Çavuşoğlu, önce Moskova'nın merkezinde, Karlov ailesinin oturduğu binanın önündeki Büyükelçi Karlov'un anıt levhasına çiçek bırakarak saygı duruşunda bulundu.

Daha sonra Çavuşoğlu, Marina Karlova'yı ziyaret etti. Ziyarette Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi Hüseyin Diriöz ve eşi Sibel Diriöz, Rus-Türk İşadamları Birliği RTİB Başkanı Naki Karaaslan da hazır bulundu.

Karlov'un anısına dün Moskova Yunus Emre Enstitüsü'nde de Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş'un katılımıyla bir fotoğraf sergisi açılmıştı. (Fuad Safarov, Moskova)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)