BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇavuşoğlu: Filistin ve Kudüs bizim kırmızı çizgimizdir----

Çavuşoğlu: Filistin ve Kudüs bizim kırmızı çizgimizdir

Çavuşoğlu: Filistin ve Kudüs bizim kırmızı çizgimizdir
25 Ekim 2018 - 12:21 www.finansgundem.com

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: "Filistin ve Kudüs bizim kırmızı çizgimizdir" dedi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, " Filistin ve Kudüs bizim kırmızı çizgimizdir. Filistin meselesinde herkes bu davayı terk etse, biz etmeyiz" açıklamasında bulundu.

Çavuşoğlu, öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı ile ilgili olarak, "Süreçle ilgili detaylı bilgi almak isteyenlere hukuk çerçevesinde paylaşılabilecek delilleri paylaştık. Süreç maalesef uzadı. Cevaplanması gereken sorular var.  15+3 kişi neden tutuklandı? Bunlara talimatı kim verdi? Hala Kaşıkçı'nın cesedi bulunmadı. Neden söylemiyorsunuz? Burada bir suç var, bir de insani bir boyutu var. Ailesi son görevini yapmak istiyor. Adli Tıp dahil araştırma ve çalışmalar sürüyor. Viyana Sözleşmesi açıktır. Bu soruşturma Türk Hukuku'na göre yürütülmelidir. Tutuklanan şahıs veya kim ortaya çıkarsa Türkiye'de, Türk Hukuku'na göre yargılanması gerekir. Talebimiz bu yöndedir. İşbirliği yapmak isteyen herkesle işbirliği de yapıyoruz. Uluslararası mahkemeye taşıma gibi bir durumumuz yok. İnsiyatif alır başlatırlarsa destek olur, elimizdeki bilgileri veririz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatansever25 Ekim 2018 13:09

    TC nin filistinlileri dusundu kadar filistinliler kendilerine dusunuyorlarmi acaba ,daha dun kasikcimi kepcecimi hikayesiyle ilgili araplara destek verdiklerini acikladilar......

  • Bika25 Ekim 2018 12:28

    Cevaplanması gereken soruların olduğu doğru da konsolosluk binasına girmek için 13 gün neden beklendi ve başkonsolosun ifadesi alınmadan neden gitmesine izin verildi ?