BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporCAS gerekçeli kararını açıkladı----

CAS gerekçeli kararını açıkladı

CAS gerekçeli kararını açıkladı
30 Haziran 2014 - 23:29 www.finansgundem.com

CAS'ın gerekçeli kararında Fenerbahçe'yi zora sokacak 3 paragraf...

CAS Fenerbahçe ile ilgili gerekçeli kararını açıkladı.

İşte  Fenerbahçe 'yi zora sokacak 3 paragraf:

575 - Önceki emsal nitelikli kararlarına bakıldığında 'standart' bir şike suçunun 2 yıl men ile cezalandırılması gerektiriliyor. Daha ciddi ve ağır şike suçlarında ise daha yüksek bir ceza verilmeli, hafifletici sebepler varsa da standart 2 yıllık cezada indirime gidilmeli. 

576 - Panelimiz, bu emsal kararlar ve Fenerbahçe yönetciilerinin başlattıkları şike girişimlerinin daha önceki şike şike davalarına göre çok daha ciddi olduğunu ele alarak, hiçbir şüphe olmadan daha ağıt cez verilmesi gerektiğini öngörmektedir. Panelimiz özellikle Fenerbahçe yönetcilerinin 4 maçta şike girişiminde bulunduğunu, birden fazla yüksek mevkili Fenerbahçe yöneticilerinin şikeye karıştığın, ve şike operasyanlarının kulübn en üst yönetim seviyesi tarafından uygulanıp organize edildiğini göz önünde bulundurarak bu karara ulaşmıştır. 

577- Fakat, UEFA , Temyuz Kurulu'nun akarına bir itirazda bulunmadığı çin panelimizin Fenerbahçe'ye verebileceği cezalar sınırlıdır. Çünkü UEFA Tahkim Kurulu'ndan daha fazla ceza verme yetkimiz yoktur. Bu yüzden Panelimiz, şu anki yargılama sürecinde 2 yıl men cezasından 'idaeri önlem kararına ek olarak) daha fazla bir ceza veremez."
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)