BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporçArşı yine yaptı yapacağını!----

çArşı yine yaptı yapacağını!

çArşı yine yaptı yapacağını!
28 Temmuz 2013 - 14:15 www.finansgundem.com

Sadece bir taraftar grubu olmadığının her seferinde bir kez daha altını çizen Beşiktaş çArşı grubundan yeni bir "hareket" geldi.

Hayatın farklı alanlarında gösterdikleri duyarlılıklarla, sadece bir taraftar grubu olmadığının her seferinde bir kez daha altını çizen Beşiktaş çArşı grubundan yeni bir "hareket" geldi.
Milliyet'in haberine göre çArşı grubu, resmi facebook sayfasından yaptığı duyuruyla taraftarlarını; "Güneşin çocuklarını giydiriyoruz!" çağrısıyla, Ramazan boyunca her akşam iftardan sonra 0-15 yaş grubu yeni çocuk kıyafetlerini Beşiktaş Kartal Heykeli ve Abbasağa Parkı'na getirmeye davet etti.
"Kuralları sayıyoruz!
- Üç korner bir penaltı sayılır
- Kaleci topu 3 kere sektirirse rakip açılır
- Taç kullanan kendi önüne atınca, taç değişir.
- Pas vermeden atılan gol sayılmaz
- Beşte devre, onda biter.
- Japon kale maç yapılıyorsa, herkesin ayrı kalesi olur.
- Maçtan sonra gelen su ortak içilir.
Bu kurallarla futbolu öğrenen, toprak sahalarda büyüyen bir kuşak olarak, bayramlıklarımızı paylaşıyoruz. Çünkü biliyoruz ki, paylaştıkça insan kalıyoruz. Çünkü paylaştıkça çoğalıyoruz. Çünkü çocukluğumuzu, çocuklarımızı unutmadık, unutmayız.
Beşiktaş çArşı taraftarları olarak, Ramazan ayı boyunca her akşam, iftarına oturduğumuz güneşin sofrasından kalkıp, bayramda güneşin çocuklarını giydiriyoruz. 0-15 yaş grubu yeni çocuk kıyafetlerini her gün Beşiktaş Kartal Heykeli'ne ve Abbasağa Parkı'na 16:00-20:00 arası getirebilirsiniz." sözleriyle yaptıkları çağrının, internette yapılan paylaşımlarına yapılan yorumlarda, tüm takımların taraftarları tarafından takdir topladığı görülüyor.
çArşı grubunun Gezi Parkı eylemleri sırasında Kandil gecesi düzenledikleri "Demli çay" organizasyonu ve sergiledikleri duyarlılık büyük yankı uyandırmıştı.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)