BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZirve sonrası açıklama: 34 ölü, 125 yaralı----

Zirve sonrası açıklama: 34 ölü, 125 yaralı

Zirve sonrası açıklama: 34 ölü, 125 yaralı
13 Mart 2016 - 22:22 www.finansgundem.com

Güvenlik zirvesi sonrası açıklamalar... İçişleri Bakanı Ala: Ciddi bulgular var. Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: Ölü sayısı 34, 19'u ağır 125 yaralı

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında ilgili bakanlar ve güvenlik bürokrasisinin katılımıyla Ankara'daki patlamayla ilgili güvenlik zirvesi yapıldı.

Başbakanlık Resmi Konutu'ndaki toplantıya İçişleri Bakanı Efkan Ala, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan katıldı.

Ala, Müezzinoğlu ve Bozdağ, toplantı sonrasında açıklamalarda bulundu. 

İçişleri Bakanı Ala: Ciddi bulgular elde edildi

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında Ankara'daki terör saldırısının ardından, ilgili bakan ve güvenlik bürokrasisinin katılımıyla düzenlenen toplantı sonrasında Başbakanlık Resmi Konutu'nda gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Ala, Kızılay'da otobüs durağında bekleyen sivil vatandaşlara seyir halinde patlayıcı yüklü bir araçla terörist saldırı düzenlendiğini söyleyerek, "Bu terörist saldırıyı milletçe lanetliyoruz. Bunu yapanların hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacağını tekrar söylüyoruz. Bu millet çok problemlerin üstesinden gelmiştir. Bu tür saldırılar, milletin azim ve kararlılığını hiçbir zaman ortadan kaldıramayacaktır" dedi.

"Bu saldırı sonucunda, şu ana kadarki tahkikatlarda ciddi emarelere ulaşılmıştır, ciddi bulgular elde edilmiştir" diyen Ala, şöyle devam etti:

"Kesin olarak yapan örgüt, sonuçlar tamamen elde edilip, araştırma ve soruşturma bu yönüyle tamamlanınca açıklanacaktır. Sanıyorum yarın bu araştırmalar neticelenir ve kesin kanaate varıldıktan sonra açıklanır.

Milletin huzuru için, demokrasimizin bekası için, ülkemizin birliği ve bütünlüğü için yaptığımız, yürüttüğümüz terörle mücadele sekteye uğramayacaktır, kararlılıkla sürdürülecektir. Türkiye, bu sorunun da üstesinden gelecektir. Terörle mücadelede kararlılığımız hiçbir bir zaman bu tür saldırılarla engellenemeyecektir ve terör bu ülkenin ayağına pranga olmaktan bertaraf edilecektir."

34 ÖLÜ, 125 YARALI

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu da açıklamasında olay yerinde 30, hastanelerde de 4 olmak üzere 34 vatandaşın saldırıda hayatını kaybettiğini bildirdi. Müezzionğlu, hastanelerde 125 yaralının bulunduğunu ve bunlardan 19'unun durumunun ağır olduğunu bildirdi. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)