BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇankaya Köşkü'nde dev zirve----

Çankaya Köşkü'nde dev zirve

Çankaya Köşkü'nde dev zirve
20 Haziran 2013 - 07:08 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Erdoğan, MİT Müsterşarı Hakan Fidan ve Genelkurmay Başkanı Özel ile görüşecek

"Devlet Günü" çerçevesinde yapılacak görüşmelerde; terör örgütü PKK'nın silah bırakması için başlatılan çözüm süreci ile Türkiye'nin güvenliğini ilgilendiren temel konular da değerlendirilecek.
Devletin gündemi: Taksim Gezi Parkı 
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan; Taksim Gezi Parkı eyleminin ardından Türkiye geneline yayılan ve giderek tırmanan gösterileri, ilk kez yüz yüze geçen hafta konuşmuştu. Gül'ün Rize, Artvin ve Ardahan'ı kapsayan il gezileri nedeniyle "devlet günü" olan perşembe günü yapılacak olağan görüşme geçen hafta salı günü yapılmıştı. Türk devlet geleneğine göre, Çankaya Köşkü'nde, Cumhurbaşkanı'nın Başbakan, Genelkurmay Başkanı ve MİT Müsteşarı ile yaptığı olağan görüşmeler devlet günü çerçevesinde perşembe günleri yapılıyor. Gül, bugün, 14.30'da MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı, 15.30'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı, saat 18.00'de ise Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'i kabul edecek. Gül; Taksim protestolarının ardından ilk kez aynı gün içinde Başbakan Erdoğan, Orgeneral Özel ve MİT Müsteşarı Fidan ile aynı günde ayrı ayrı görüşme yapacak. Bu görüşmelerin ana gündem maddesini, Taksim Gezi Parkı protestolarının oluşturulması ve gelinen noktanın değerlendirilmesi tahmin ediliyor. Görüşmelerde; terör örgütünün silah bırakması için başlatılan çözüm süreci, Suriye'deki iç savaş ortamı ve ulusal gütvenlikle önemli gelişmeler ele alınacak.
 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gül20 Haziran 2013 09:06

    Olaylar olurken insanlar polis tarafından öldürülürken cumhurbaşkanı kayıplardaydı şimdimi aklına gelmiş Gezi vay halimize.