BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBüyük zirve İstanbul'da!----

Büyük zirve İstanbul'da!

Büyük zirve İstanbul'da!
10 Eylül 2013 - 13:30 www.finansgundem.com

En büyük bilişim zirvesi, Vodafone ana sponsorluğunda Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek

Interpromedya tarafından 13.’sü düzenlenen ve bu sene itibariyle “ICT Summit NOW Bilişim Zirvesi” adıyla anılacak Avrupa, Asya ve Afrika kıtalarının en büyük bilişim zirvesi, 24-26 Eylül 2013 tarihlerinde Vodafone ana sponsorluğunda Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
Zirvenin ana tema konuşmacılarından biri ise müşteri odaklı uluslararası danışmanlık şirketi Peppers & Rogers Group’un kurucu üyesi, pazarlama alanında “En Çok Satanlar” listelerinin vazgeçilmezi ve saygın işletme dergisi Business 2.0 tarafından 20.yy’ın en önemli 19 işletme gurusundan biri olarak gösterilen Martha Rogers.
Zirvenin açılış günü olan 24 Eylül’de sunum gerçekleştirecek Rogers,  “Dürüstlüğün Önlenemez Yükselişi: Sosyal Medya Çağında Müşteri İlişkileri Yönetimi” başlığı altında sunum yapacak.
Dürüstlük, şeffaflık, empati
İletişim araçlarının yaygın kullanımı ve sosyal medyanın etkisiyle insanların birbirlerinden bekledikleri güven seviyesinde artış olduğunu belirten Rogers, herkesin her şeye çok hızlı erişim sağlamasının şeffaf olmanın önemini artırdığını vurguluyor. Kurumların insanlardan bilgileri sakladıkları ölçüde başarısız olacaklarını savunuyor.
Günümüz iş ortamında başarılı olmak isteyen firmaların finansal performanslarının yanı sıra müşteri deneyimlerine daha fazla dikkat etmeleri gerektiğini belirten Rogers, firmaların her şeyden önce güvenilir ve dürüst olmaları gerektiğini söylüyor ve ancak güvenilebilir ve şeffaf firmaların rekabetçi iş ortamında ayakta kalabileceklerini belirtiyor.
Yaşayan efsane
Martha Rogers, iş dünyasında yenilikçi yaklaşımlarıyla ünlü, yerleşmiş algıları yıkan bir stratejist olarak tanınıyor. İş ortağı Don Peppers ile yazdığı kitaplar 18 dilde toplam 1 milyondan fazla kopyanın üzerinde satıldı. İkilinin 2005 yılında yazdığı “Müşteriye Dönüş” adlı kitap, Fast Company dergisi tarafından işletme dünyasının gelmiş geçmiş en iyi 25 kitabından biri olarak gösteriliyor.
Misafir akademisyen olarak Duke Universitesi’nde dersler de veren Rogers, Fortune 500 yöneticilerinin vazgeçemediği bir yol gösterici olarak da değerlendiriliyor.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)