BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBüyük Marmara depremin işareti var mı?----

Büyük Marmara depremin işareti var mı?

Büyük Marmara depremin işareti var mı?
18 Kasım 2015 - 10:43 www.finansgundem.com

Son günlerde Marmara Denizi'nde meydana gelen depremleri yorumlayan DOHAD Başkanı Agalday, büyük bir deprem işareti görünmediğini söyledi

Doğa Hareketleri Araştırma Derneği (DOHAD) Başkanı Fuat Agalday, olağanüstü bir fay kırılması ya da büyük depremi haber verecek bir işaret almadıklarını bildirerek, 'İstasyonlarımızda büyük bir deprem işareti görmüyoruz' dedi.

Agalday, son günlerde Marmara Denizi'nde meydana gelen depremler öncesinde bölgedeki deprem izleme istasyonlarından bazı işaretler aldıklarını ancak, bu hareketlerin büyük bir depremi işaret etmediğini kaydetti.  

Çalışmalar devam ediyor

Deprem izleme istasyonlarında, olağanüstü bir fay kırılması ya da büyük depremi haber verecek bir işaret almadıklarını belirten Agalday, "Marmara Denizi'nde bu tip depremler oluyor. Sistemin olağan depremleri ve istasyonlarımızda büyük bir deprem işareti görmüyoruz. Depremden önce de ufak tefek bazı işaretler almıştık. Ancak büyük bir deprem gözükmüyor" diye konuştu.  

Fuat Agalday ayrıca, Marmara Bölgesi'ndeki deprem izleme istasyonlarına yönelik çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)