BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiBüyük çağrı: Tribünlerden inin----

Büyük çağrı: Tribünlerden inin

Büyük çağrı: Tribünlerden inin
28 Nisan 2013 - 10:32 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan TÜSİAD'a, MÜSİAD'a seslendi, "Gün tribünlerden seyretme günü değildir” dedi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) Olağan Genel Kurulu’na katılan Erdoğan, açılışta yaptığı konuşmada, sosyal sorumluluğun sadece ramazan aylarında gıda paketleri dağıtmaktan ibaret olamayacağını söyleyerek, “Artık, yoksullukla, işsizlikle mücadelede, dayanışma ve paylaşma mücadelesinde, daha geniş bir perspektifle daha kalıcı çalışmalara yönelmek zorundayız” dedi. MÜSİAD’ıyla TÜSİAD’ıyla bütün iş dünyasına doğu ve güneydoğu’ya yatırım çağrısında bulunan Erdoğan, “Gün tribünlerden seyretme günü değildir” diye konuştu.
MÜSİAD üyelerine seslenen Erdoğan, “Şimdiden doğuya gittiğinizi duyuyorum. Yatırım ziyaretleri yapıyorsunuz. TUSKON’dan ASKON’dan TÜMSİAD’dan aynı şekilde TÜSİAD’dan yatırım yapmalarını bekliyoruz. Bunlar yapıldığı andan itibaren bakacaksınız, bu çözüm süreci meyvelerini vermeye başlayacak” dedi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)