BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBursa'da çifte yangın----

Bursa'da çifte yangın

Bursa'da çifte yangın
29 Mart 2018 - 06:43 www.finansgundem.com

Merkez Yıldırım ilçesinde iki katlı binada çıkan yangında bir ev, lokanta ve oto tamirhanesi kullanılamaz hale geldi. Osmangazi ilçesinde ise bir AVM'de çıkan yangın hasara yol açtı

Bursa'da bu gece iki yangın olayı yaşandı. Merkez Yıldırım ilçesinde iki katlı bir binada çıkan yangın, İtfaiye ekiplerince söndürülürken binadaki ev ile lokanta ve oto tamirhanesinin kullanılamaz hale geldi. Osmangazi ilçesinde de bir AVM'de çıkan yangın maddi hasara yol açtı.

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi Yıldırım Mahallesi'nde bir ev, lokanta ve oto tamirhanesinin yer aldığı iki katlı binada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.Binada çok sayıda tüp olduğu gerekçesiyle polisler çevrede güvenlik önlemi aldı.İtfaiye ekipleri ise alevlerin çevredeki binalara sıçramaması için yoğun çaba harcadı.

Yangın, yarım saat süren müdahale sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü. Söz konusu ev ve iki iş yerinin tamamen yanarak kullanılamaz hale geldiği yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

AVM'DE YANGIN

Merkez Osmangazi ilçesindeki Zafer Plaza'da zeminin 3 kat aşağısında tekstil ürünlerinin satıldığı bir mağazada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

2 / 7 Bursa'da bir AVM'de yangın çıktı Alışveriş merkezi görevlilerinin durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)