BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBurhan Kuzu: Benim neyim eksik----

Burhan Kuzu: Benim neyim eksik

Burhan Kuzu: Benim neyim eksik
04 Şubat 2015 - 11:00 www.finansgundem.com

Üç dönemdir AK Parti'de olan ve partinin kurucularından olan Burhan Kuzu bakan olamadığı için kırgın olduğunu açıkladı

FINANSGUNDEM.COM

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu bakanlık için "benim arkadaşlarımdan neyim eksik ben de yaparım"    diyerek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan bugün köşesinde AK Parti İstanbul Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu ile yaptığı çarpıcı söyleşiyi yayınladı.

Ahmet Hakan'ın Kuzu'ya  "AK Parti kurucususunuz. Üç dönemdir partidesiniz. Ama bakan olamadınız. Kırgın olduğunuzu da pek saklamıyorsunuz." sorusuna Burhan Kuzu çok konuşulacak bir yanıt verdi. İşte Burhan Kuzu'nun yanıtı...

BENİM NEYİM EKSİK

Bir kırgınlık var ama küslük dozunda değil. Mesele yapmadım. Yeri geldi söyledim ama. Bu da ayıplandı. Kendisi için bakanlık istiyor falan dediler. Ben "Canım bakanlık istemiyor" desem, olmaz. Çok doğal bir şey bu... Ben zaten en çok bundan kaybediyorum. Doğal konuşuyorum, bazıları buradaki samimiyeti anlamıyor. Bakanlık yapan arkadaşlarımız gayet güzel yapıyorlar. Ama biz de yaparız. Bizim neyimiz eksik?
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)