BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBurak Yılmaz'dan küfür: A... k...----

Burak Yılmaz'dan küfür: A... k...

Burak Yılmaz'dan küfür: A... k...
18 Eylül 2013 - 06:40 www.finansgundem.com

Galatasaraylı Burak Yılmaz, oyundan çıkarken protestolara önce alkışla karşılık verdi. Kendisine laf atılan golcü, sin-kaflı sözlerle karşılık verdi

Dünkü dev maçta son dakikalar oynanırken, tribünlerde hüzün hakimdi. Galatasaray’ın sahadaki yıldızları da, bu üzüntüye ortak oldu. Sarı kırmızılı taraftarın sevgilisi olan Burak Yılmaz, 77. dakikada yerini Umut Bulut’a bıraktı. Ne olduysa da, bundan sonra oldu.
Saha kenarına doğru gelen Burak, kimi taraftarlarca ıslıklanmaya başladı. Bu tepkiye, golcü futbolcu alkışlarla karşılık verdi. Özellikle Pegasus tribünü ise, milli forvete sahip çıktı. Alkışlarla Burak Yılmaz’ı destekleyen tribünlerden, bazı kişiler ise Burak’a küfretti.
TERİM İLE ŞAŞ SAKİNLEŞTİRSE DE...
Bir anda kendine hakim olamayan Burak da, kendisine sin-kaflı küfürler eden taraftarlara ‘A... k...’ şeklinde karşılık verdi. Bu sırada Galatasaraylı golcünün yanına gelen teknik direktör Fatih Terim ile yardımcısı Hasan Şaş, Burak Yılmaz’ı sakinleştirmeye çalıştı.
Yedek kulübesine oturan Burak’ın moralinin oldukça bozuk olduğu gözlendi. Tecrübeli futbolcunun ilerleyen dakikalarda da, kulübede suratı asık şekilde oturduğu görüldü.
FOTOĞRAF ÇEKTİRMEDİ, TEK GİTTİ
Karşılaşmanın farklı şekilde Real Madrid lehine ardından oldukça bitkin görünen Burak’ın ağzını bıçak açmadı. Türk Telekom Arena Stadı çıkışında kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen taraftarlarla da diyaloğa girmeyen Burak Yılmaz, takım otobüsüne de binmedi.
Stattan, sarı kırmızılı ekipten bağımsız olarak kendi özel arabasıyla ayrılan Burak’ın soyunma odasında da oldukça üzüntülü ve durgun olduğu öğrenildi.
 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vasat18 Eylül 2013 09:15

    Real madrid karşısında düzgün oynasalardı 6 tane gol yemeselerdi protestoya maruz kalmamış olurlardı.