BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBülent Ersoy'dan 'Gezi' çıkışı!----

Bülent Ersoy'dan 'Gezi' çıkışı!

Bülent Ersoy'dan 'Gezi' çıkışı!
14 Haziran 2013 - 08:25 www.finansgundem.com

Bülent Ersoy'un Gezi Parkı olayları ile ilgili açıklamaları geveye damgasını vurdu

Star TV ekranlarında yayınlanan Popstar 2013 isimli programa, Bülent Ersoy'un Gezi Parkı olayları ile ilgili açıklamaları damgasını vurdu.
Bülent Ersoy geçtiğimiz günlerde kürk konusunda aldığı eleştirileri gündeme getirerek, Gezi Parkı'na gitmesinin inandırıcı olmayacağını söyledi.
Ersoy, "Yapı itibari ile Sayın Başbakan gergin bir yapıya sahip. Belki kendisi 'tamam çocuklar' diyemedi ama açıklamaları bu doğrultudaydı. Ressam diktatör bana 8 sene yasak koydu tabii rahatsız oldum. Merhum Adnan Menderes idam edildi üzülmedik mi? Utanmadık mı? Bir şeylerden rahatsız olabilirsiniz. Size bir şeyler ters gelebilir. Bunu yakıp yıkarak değil sandıkla yapın" dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Pınar14 Haziran 2013 09:45

    Tuzu kuru olan herkes konuşuyor yakıp yıkmak nedir eylemler tamamen haklarını aramaktan yana olan halktır.Gezi gerçekten büyük bir ders veriyor gençler çok yürekli ve başarılı tebrik etmek yanlarında olmak gerekir ancak Başbakanın gazabından korkup yandaşlık yapılıyor.