BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBülent Arınç'tan cevap: Sana yazık olur----

Bülent Arınç'tan cevap: Sana yazık olur

Bülent Arınç'tan cevap: Sana yazık olur
12 Eylül 2019 - 14:47 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, Ahmet Türk ile ilgili açıklamasına AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın gösterdiği tepkiye cevap verdi.

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi Bülent Arınç’ın HDP’li Ahmet Türk ile ilgili sözlerine tepki göstererek, “Dün çıkmış bir ağabeyimiz, yok Ahmet Türk'ün terörle ilgisi yokmuş. Hadi oradan yahu.” demişti.

“SANA YAZIK OLUR”

Bülent Arınç, kendisine gelen tepkilere Show Ana Haber'de cevap verdi. AKP'li Turan'a çok sert yüklenen Arınç'ın açıklamalarından satırbaşları şu şekilde;

“Bülent Turan, benim sana bir ağabeyin olarak tavsiyem budur. Boyundan büyük işlere karışma. Bilmediğin işlere karışma. Sonra ayıp olur. Sen zaman zaman böyle çıkışlar yapıyorsun. Sivrisinek ısırığı kadar beni ilgilendirmez. Sana yazık olur. Herkes haddini bilsin. Bende bileyim. Bülent Turan da bilsin. Başka partilerin başka temsilcileri de bilsin.”

 
“KAMUOYUNA İLAN ETSİNLER”


“Ahmet Türk’ü ben yıllardan beri tanıyorum. Kandil’le HDP ile ilişkisi olduğunu ama terör ve şiddete karşı olduğunu ifade ettim. Görevden alınmıştır. Alabilir. İdari bir tedbirdir. Eğer Teftiş Kurulu’nun bir raporu varsa savcılıkların açmış olduğu davalarda varsa bunları kamuoyuna ilan etsinler. Aynı zamanda da mahkeme kararıyla görevden almayı uygulasınlar. Yoksa aksi takdirde bazılarının algısı o noktaya gelir ki kurt kuzuyu yemeye niyetlenmiş, suyun başında da olsa suyumu bulandırdın diyor, diyebilirler.”

“ÇANAKKALELİLER BENDEN ŞİKAYETÇİ OLDULAR”

“Bülent Turan, senin Çanakkale’deki seçiminde az da olsa bir katkım oldu ama sonra bütün Çanakkaleliler benden şikayetçi oldular. Bu adamı başımızdan alın tekrar İstanbul’a gönderin diye. Sen Çanakkale’ye layık bir milletvekilliği yap, halkla ilişkilerini düzelt. Parti içerisinde de faydalı çalışmalarını çoğalt.”

“KALIN, BİRİLERİ GİBİ HACIYATMAZ DEĞİLDİR”

“İbrahim Kalın akıllı adamdır. Birileri gibi böyle hacıyatmaz değildir. Ben sözümün başında on dakika diyorum ki bana sorduğunuz sorulara sadece Bülent Arınç olarak cevap vereceğim. Ben hiçbir zaman geri adım atmış bir insan değilim. Ben hukuk çerçevesinde bildiklerimi söylüyorum. Cumhurbaşkanımıza zarar verecek hiç bir hareketin içinde olmam. Ona gelecek zararları önlemeye çalışırım. ”

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hüseyin YILDIRIM13 Eylül 2019 13:09

    Her kim olursa olsun Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurul üyeliğinde ise tarafsız olmalı ve ülke gündem ve sorunları ile  tüm açıklığıyla kendi düşüncelerini de paylaşmalıdır.Bu kurul her ne kadar Cumhurbaşkanınca atansa da  farklı yapı ve özelliklerde ülke konu ve gündemlerinde tarafsız ve etkileşim olmaksızın düşünce ve tecrübelerini paylaşabilmelidir. Ülkenin gündem ve konularını siyasette malzeme ve algı aracı olarak kullanmaktan da vazgeçmelisiniz.Bu şekilde kendi içinde farklı görüş ve düşüncelere de açık olmayan siyasi ya da hangi yapı olursa olsun parçalanmaya,güven kaybetmeye muktedir ve adaydır.Öyle milletin huzurunda siyasilerin birbirlerine had bildirme oba altından sopa gösterme vb. şeylerin de çok doğru olmadığı gibi seviye olarak da düşük olduğunu da kendi takdirlerine bırakmakta yarar var.

  • erdi13 Eylül 2019 11:53

    İş yok bol bol konuşma var,,sürekli bıdı bıdı,,,,ama maaşlar tıkır tıkır çalışıyor.

  • BEKİR13 Eylül 2019 08:20

    BÜLEN TURANI KİM ÇANAKKALEDEN ADAY GÖSTERDİ AMACLARI NEYDİ? SAVCI SAYAN 2014 SEÇİMLERİNDE KİMLER ONU İZMİRDEN 7/9 SIRADAN ADAY GÖSTERDİ SEÇİLMEMESİN DİYE😬

  • YARGIÇ13 Eylül 2019 00:22

    Arınç ın gerçekte ne olduğunu sanırım bu Dünya da hiç öğrenemeyeceğiz..!

  • Sokak ağzı12 Eylül 2019 16:06

    kardeşim bırakın siyaseti yeter artık gidin yav valla illallah ettik