BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBülent Arınç'tan Bahçeli'ye mesaj!----

Bülent Arınç'tan Bahçeli'ye mesaj!

Bülent Arınç'tan Bahçeli'ye mesaj!
08 Temmuz 2015 - 14:58 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, MHP'li Yusuf Halaçoğlu'nun 'CHP'nin dinsiz bir parti oluşu' mesajına ilişkin çok sert eleştiri yaptı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, MHP'li Yusuf Halaçoğlu'nun Meclis Başkanlığı seçimlerinde CHP'ye destek vermemelerine dair açıklamasındaki 'CHP'nin dinsiz bir parti oluşu' mesajına ilişkin çok sert eleştiri yaptı.

İSTİFA İMASI

Arınç, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Dün gerçekleşen Başkanlık Divanı'nda, CHP'li Mahmut Tanal'ın 'Allah belanızı versin' çıkışını da eleştiren Arınç, Halaçoğlu için 'Bir başka garabet de Yusuf Halaçoğlu...' diyerek yorum yaptı. Arınç, Halaçoğlu'nun bu çıkışının ardından gündeme gelen 'istifa edecek' iddialarını desteklercesine, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye açıkça olmasa da 'Gereğini sayın Bahçeli yapar...' diye konuştu.

İşte Arınç'ın o sözleri:

Halaçoğlu'nun ir tv programında 'Eğer MHP CHP'yi desteklemiş olsaymış, AK Parti'nin 'dinsiz bir partinin adayına oy verdiler' tepkisine yol açarmış" gibi bir sözü var... Allah aklınıza zarar vermesin. Böyle bir cümleyi Halaçoğlu ağzından nasıl çıkarabiliyor. Şunu bilsin ki, AK Parti'nin aklından ne CHP ne de CHP'nin adayı için böyle saçmasapan birşey geçmez. Tekrarlamaktan hicap duyuyorum. Gereğini sayın Bahçeli yapar..."
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)