BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBuffett yatırımdan yatırıma koşuyor----

Buffett yatırımdan yatırıma koşuyor

Buffett yatırımdan yatırıma koşuyor
26 Temmuz 2017 - 10:41 www.finansgundem.com

Milyarder yatırımcı Warren Buffett'ın şirketi Berkshire Hathaway Inc, Latin Amerika'nın en büyük reasürör şirketi IRB Brasil Resseguros SA'dan hisse alacak

Milyarder yatırımcı Warren Buffett'ın şirketi Berkshire Hathaway Inc. Latin Amerika'nın en büyük reasürör şirketi IRB Brasil Resseguros SA'nun halka arzından sonra söz konusu şirketten hisse satın almak için görüşüyor.

Haberde anlaşmanın IRB'nin halka arz tarihi olan 27 Temmuz'dan önce tamamlanması olasılığın da olduğu belirtilirken, söz konusu hisse alımının Berkshire General Re birimi aracılığıyla yapılabileceği ifade edildi. Habere göre JP Morgan Chase & Co., Rio de Janeiro merkezli IRB'ye danışmanlık yapıyor.

IRB'nin mevcut hissedarlarının 2.9 milyar reais (920 milyon $) kadar çıkabilecek halka arz yapması bekleniyor. IRB'nin hissedarlar yüzde 27'ye sahip olan Brezilya hükümeti; sigortacılar ise BB Seguridade Participacoes SA ve Bradesco Seguros SA, her biri yüzde 20.4 ve Itau Unibanco Holding SA, yaklaşık yüzde 15.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)