BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBuffett 'satmayın' diye uyardı----

Buffett 'satmayın' diye uyardı

Buffett 'satmayın' diye uyardı
04 Mart 2014 - 06:45 www.finansgundem.com

Ünlü yatırımcı Warren Buffett, yatırımcıları Ukrayna kaynaklı gerilim sebebiyle satışa geçmemeleri konusunda uyardı

2013'ü 19.5milyar dolarlık rekor kar ile kapatan ünlü yatırımcı Warren Buffett, haftanın ilk işlem gününde yatırımcılarla değerlendirmesini paylaştı. Efsanevi yatırımcı ABD ekonomisi ve hisse senedi piyasaları konusunda boğa tarafında olduğunu açıkladı. Piyasa değerlendirmesinde Heinz ve Business Machines gibi şirketle için görüşünün pozitif olduğunu belirtti.
Küresel yatırımcıların en taze endişesinin Rusya askerlerinin ve Ukrayna sınırlarındaki Kırım'a girme tehdidi olduğunu kaydeden Buffett, piyasalar için panzehirin sakin kalmak olduğunu belirtti. Berkshire Hathaway'in yönetim kurulu başkanı ve CEO'su Buffett, endişelerin uzun vadedeki yatırımcıyı caydırmaması gerektiğini belirtirken alım için işaret olduğunu savundu.

Ciddi bir savaş riski ile karşı karşıya kalınması halinde paranın değer kaybedeceğini söyleyen Buffett, bu durumda paranın daha dayanıklı kanallar ile muhafaza edilmesi gerektiğini belirtti.

Hisse senedi tarafında ilerleme kaydedileceğini öngören Warren Buffett, gelecek 50 yıllık dönemde proaktif hisseleri elde tutmanın daha doğru olacağını söyledi. Elinde IBM hissesi tutmaktan memnun olduğunu kaydeden ünlü yatırımcı, Pepsi'den çıkmış olduğu için mutlu olmadığını belirtti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)