BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBu yöntem yaşlanmayı durdurup cildi adeta 10 yıl gençleştiriyor!----

Bu yöntem yaşlanmayı durdurup cildi adeta 10 yıl gençleştiriyor!

Bu yöntem yaşlanmayı durdurup cildi adeta 10 yıl gençleştiriyor!
06 Ağustos 2022 - 17:22 www.finansgundem.com

Yüzümüzdeki kusurlardan kurtulmak bazen zor bir hal alabilir. Özellikle kırışıklıklara karşı kullanılan kremler yaşlanmayı durdurabilir mi? İşte uzmanların önerdiği cildinizi yenileyecek, yaşınızı durduracak o mucizevi formül…


Herkesin evinde bulunan mu malzemeyle, tüm kusurlarınızdan kurtulacaksınız! Bu cilt problemlerini çözmek için ihtiyacınız olan tek şey buz. Dermatologlar'ın önerdiği bu yönteme gelin birlikte bir bakalım.

Güneşe maruz kalma, hava kirliliği, sağlıksız beslenme, stres yüzümüze yansır. Bu sorunlar otomatik olarak akne, ince çizgiler ve kırışıklıklar, genişlemiş gözenekler, donuk cilt gibi sorunlara yol açar.

Buzlanma kan damarlarınızı daraltır ve iltihabı yatıştırır. Yüzünüzdeki gözle görülür şekilde azalan bu yorgunluk, kan akışını iyileştirir ve teninizi aydınlatır ve böylece cilt anında ışıltı kazanır.

Cilt üzerinde buz kullanmak, kan akışını iyileştirerek ve gözenekleri küçülterek, aşırı yağ üretimini de engelleyerek kızarıklığı ve iltihabı azaltmaya yardımcı olabilir.

Yüzünüze düzenli olarak buz uygulamak, genişleyen kan damarlarını küçülterek şişmeyi azaltır. Böylece göz altı şişliklerinden kurtulmaya yardımcı olur.

Buzun soğukluğu ciltteki gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı olur ve ortaya çıkan kırışıklıklar, ince çizgiler gibi yaşlanma belirtilerinin görünümünü sınırlayarak cildinizin daha sıkı ve genç görünmesini sağlar.

Bu uygulama, güneş yanıklarını tedavi etmenin harika bir yoludur. Güneşe maruz kalmanın neden olduğu kızarıklık ve iltihaptan kurtulmanıza yardımcı olarak cildinizi yatıştırır. (CNN Türk)

Beyin yaşlanmasını önleyen besinler!

 

Yaşlanmayı geciktiren 'antikor hapları' geliştirildi

 

Yaşlanmayı geciktirebilecek gen tedavisi geliştirildi

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.06 Ağustos 2022 22:16

    CİLDE DEVAMLI BUZ SÜRMEK DAMARLARI DARALTACAĞINDAN ÇEŞİTLİ HASTALIKLARA NEDEN OLUR YÜZE SOĞUK SU ÇARPIN DESELERDİ DAHA MANTIKLI OLURDU ÖNCE BİRKAÇ DEFA 37 DERECE SEVİYESİ ILIK SU ÇARPIN SONRA DA SOĞUK SU ÇARPIN DESELERDİ DAHA DA MANTIKLI/SAĞLIKLI OLURDU