BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBu numarayı arayanlar dikkat!----

Bu numarayı arayanlar dikkat!

Bu numarayı arayanlar dikkat!
29 Mart 2013 - 15:25 www.finansgundem.com

Son dönemde cep telefonlarına “Selam sohbet için seni bekliyorum”diye bir mesaj gönderilerek sohbet için 00248 ile başlayan numaralara yönlendiriliyor

Son dönemde cep telefonlarına “Selam sohbet için seni bekliyorum” diye bir mesaj gönderilerek sohbet için 00248 ile başlayan numaralara yönlendiren mesajlar geliyor.Bu numarayı arayan cep telefonu kullanıcılarına ise kabarık bir fatura çıkarılıyor. Zaman’ın haberine göre, bu numara uluslararası bir numara ve arama ücretleri özel servis numaraları üzerinden hesaplanıyor. İşte şikayetvar.com adresine gönderilen mağdur kullanıcı mesajlarından bazıları:
“Cep telefonuma sohbet mesajı geldi. 00248 ile başlayan numara veriliyordu. Merak edip aradım. Cep faturam gelince şok oldum. Normalde gelen faturamın 3 katı fatura geldi. Cep telefonlarına gelen bu tür mesajlarla yurt dışına para aktarıyoruz.”
 “Gece geç saatlerde bir mesaj geldi. Sabah kalkıp internetten numarayı araştırdım. 00248 ya da +248 ile başlayan numara Seyşeller ülkesine aitmiş. Mesajda verilen numarayı arayan birçok vatandaşa kabarık faturalar gelmiş aman dikkat.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)