BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiBu kameradan incesi yok!----

Bu kameradan incesi yok!

Bu kameradan incesi yok!
29 Mart 2013 - 22:22 www.finansgundem.com

Dünyanın en ince kamerası Toshiba'dan geldi

Eğer şimdiye kadar en ince akıllı telefon ve tabletleri gördüm diyorsanız tekrar düşünün. Toshiba firması bu cihazların daha da ince olmasını sağlayacak dünyanın en ince 13 megapiksel kamera modülünü üretti.
TCM9930MD olarak adlandırılan Toshiba'nın yeni kamera modülü, bir 13-megapiksel CMOS görüntü sensörü ve 4.7mm inceliğinde olan profili sadece 1.12µm piksel boyutuna sahip. Bir internet sitesinin haberine göre, bu özellikler ile kamera akıllı telefonlar ve tabletlerde rahatlıkla kullanılabilir. Zaten Toshiba'nın kameraları 2012 yılından bu yana akıllı telefonlarda kullanılmaya başlanmıştı.
Toshiba'dan alınan bilgilere göre şirket kamerayı o kadar ince ve yüksek çözünürlüklü yapabilmek için dört plastik lens kullandı. Şirket henüz bu kameraların üretimine başlamadı ancak Mayıs ayında üretime başlayacak. Aralık ayında da bu kameraların nakliyesi gerçekleşecek.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)