BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBu kadın teröristlerin hepsi öldürüldü----

Bu kadın teröristlerin hepsi öldürüldü

Bu kadın teröristlerin hepsi öldürüldü
16 Mart 2018 - 07:56 www.finansgundem.com

Zeytin Dalı Harekatı başlamadan önce çektikleri fotoğrafı Fwitter ve Facebook üzerinden paylaşan PKK/YPG'li kadın teröristlerin 15'inin de öldürüldüğü ortaya çıktı

Mehmetçiğin teröristlerden temizleyerek Türk bayrağı diktiği Azez'in kuzeyindeki Parsa Dağı'nda bulunan PKK/ YPG'ye ait kampta ele geçirilen dokümanlar, örgütün verdiği ağır kayıpları belgeledi. Zeytin Dalı Harekâtı başlamadan önce 8 Ocak'ta çektikleri fotoğrafı, "Afrinli genç kızlar Afrin'i savunmaya hazır" diye twitter ve facebook'ta paylaşan kadın teröristlerin tamamının operasyonda öldürüldüğü ortaya çıktı. Fotoğraflardaki kadın teröristlerin, YPG'nin kadın yapılanması YPJ'nin sözde komutanı Hevidar Averaş tarafından Kamışlı'da 2 ay boyunca silahlı eğitim verildikten sonra Afrin kırsalına gönderildiği öğrenildi.


Arîn Emina (1 ) - Zilan Tekoşin (2) - Baran Kübra (3) - Jiyan Amed (4) - Özğür Laşer (5) - Delila Dersim (6) - Çiya Kobani (7) - Cudi Diyar (8) - Berfin Slava (9) - Jiyan Peyman (10) - Viyan Amara (11) - Arya Averaş (12) - Gülistan Kobane (13) - Laşer Dicle (14) - Hevidar Peyman (15)

AYNI KADERİ PAYLAŞTILAR

Ele geçirilen başka bir fotoğrafta yer alan 7 erkek teröristin de Afrin kırsalında öldürüldüğü ortaya çıktı. Yan yana dizilmiş ellerinde silahlarla poz veren 7 erkek teröristin, Deyrizor bölgesinde örgüt kamplarında silahlı eğitim verildikten aldığı belirlendi. Ağır kayıplar veren örgüt, cenazelerin bir kısmını gizlerken bazılarını da sözde bayrakları olan paçavralara sararak gömdü. (Sabah)

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kafası karışık16 Mart 2018 09:36

    Ya bu öldürülenlerin hepsi afrinli, öldürüldükleri yer afrin, yani Suriye, yani Türkiye değil, yani memleketleri. Öldüren de şanlı Türk ordusu, yani Suriye'deki, yani Türkiye dışındaki, yani ölenlerin vatanındaki şanlı Türkk ordusu. Daha başka bişey demeyeceğim.