BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji'den hafta sonu müjdesi----

Meteoroloji'den hafta sonu müjdesi

Meteoroloji'den hafta sonu müjdesi
06 Nisan 2018 - 09:06 www.finansgundem.com

Meteoroloji tarafından dün yapılan tahminlere göre İstanbul'da bu haftasonu kuvvetli sağanak yağışlar bekleniyordu. Meteoroloji'den gelen son dakika tahminlere göre ise haftasonu bulutlu geçecek. Yağış beklenmiyor...

İstanbul'da beklenen kuvvetli yağışlar yerini bulutlu havaya bırakacak. MeteorolojiGenel Müdürlüğü tarafından dün yapılan hava durumu tahminlerinde İstanbul'a 7 ve 8 Nisan tarihlerinde kuvvetli yağış bekleniyordu. Yeni gelen tahminlere göre yağış beklenmiyor. Hava bulutlu olacak.

YURT GENELİ HAVA DURUMU

Batı kesimlerin parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde Edirne, Tekirdağ ve Çanakkale çevreleri ile Balıkesir'in batı kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Marmara'nın doğusu ile Batı ve orta Karadeniz kıyı kesiminde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının ülke genelinde artarak mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgar genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Güney Ege ve Akdeniz Bölgesinde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, gece saatlerinden sonra Marmara'nın batısında kuvvetlice (30-50 Km/saat) esmesi bekleniyor.

İSTANBUL 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

İstanbul'da bugün parçalı bulutlu, batısının çok bulutlu geçmesi beklenirken bölgenin doğusunda sabah ilk saatlerde yer yer pus hadisesi bekleniyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • habere bak06 Nisan 2018 16:01

    ne müjde ama memleket kuraklıktan kıvranırken bize bol yağış lazım. Böyle saçma haberler vermeyin