BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'Bu akşam karar vereceğiz'----

'Bu akşam karar vereceğiz'

'Bu akşam karar vereceğiz'
17 Şubat 2013 - 12:55 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan, İmralo konusunda "Bu akşam döndüğümde netleştireceğiz" dedi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "İmralı'ya gidecek heyet ile ilgili olarak isimler iletildi. Bu akşam döndüğümde netleştireceğiz'' dedi.
Erdoğan, Mardin'de otelden çıkışı sırasında bir gazetecinin sorduğu soruları yanıtladı. ''Dün akşam, burada sivil toplum örgütleriyle çok verimli bir toplantı yaptınız, sizden en büyük beklentileri neydi?'' sorusuna Başbakan Erdoğan, ağırlıklı olarak herkesin terörle ilgili çözüm süreci üzerinde yoğunlaştığını belirterek, ''Bu atılan adımların hepsini takdir ediyorlar. 'Biz de elimizden gelen neyse hepsini yapmaya hazırız' diyorlar. Üzerinde ağırlıklı olarak duruldu. Bunun dışında diğer yatırımlara yönelik zaten bizim plan çerçevesi içerisinde olan, GAP çerçevesinde olan, kimisi işte Nusaybin'in oradaki kavşak düzenlemeleri, yine Habur ile ilgili olarak orada bizim aslında, şu anda yapmak üzere hazırlandığımız, nitekim tabii kendileri de bilmiyordu, inşallah bu Habur'daki bu geçişleri daha da rahatlatacak bazı adımların atılması'' dedi.
Gazetecinin ''İmralı'ya gidecek heyet ile ilgili bir sıkıntı var mı? İsimler Adalet Bakanlığı'na iletilmiş herhalde'' sorusunu Başbakan Erdoğan ''İletildi. Bu akşam döndüğümde netleştireceğiz'' diye yanıtladı. Erdoğan daha sonra, beraberinde Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve İçişleri Bakanı Muammer Güler ile Midyat ilçesine helikopterle hareket etti.
AA
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)