BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBrexit İngilizleri böldü----

Brexit İngilizleri böldü

Brexit İngilizleri böldü
22 Ocak 2019 - 12:08 www.finansgundem.com

İngiltere’de siyasetin bir çözüm bulmaya çalıştığı Brexit sorunu, halkı ikiye böldü

İngiltere Başbakanı Theresa May, parlamentonun reddettiği Brexit anlaşmasına alternatif oluşturmak için muhalefet partileri, sivil toplum örgütleri, iş dünyası ve sendikalarla görüşmelere hız vereceğini açıkladı.

Bununla birlikte, Brexit referandumunda verdikleri oya sahip çıkmaya çalışan İngilizler, başta parlamento olmak üzere önemli kurumlar önündeki eylemlerini sürdürüyor.

Başbakanlık konutu “10 Numara” önünde eylem yapan kadın eylemci Penelope, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İngiliz halkının 2016’da yapılan referandumda tavrını gösterdiğini ve Avrupa Birliği’nden ayrılma iradesini ortaya koyduğunu söyledi.

Soy ismini vermek istemeyen Penelope, “Halk bağımsızlıktan yana oyunu kullandı. Bunun üzerinden 2 yıl geçti ve şimdi hükümet sadece sözde bir Brexit gerçekleştirmenin peşinde." diye konuştu.

Penelope, May’in anlaşmasının kabul edilmiş olması durumunda, İngiltere’nin belirsiz bir süre daha AB içinde "kilitli" kalacağını söyledi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)