BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBrad Pitt, Angelina Jolie'ye şiddet mi gösterdi?----

Brad Pitt, Angelina Jolie'ye şiddet mi gösterdi?

Brad Pitt, Angelina Jolie'ye şiddet mi gösterdi?
05 Ekim 2022 - 12:29 www.finansgundem.com

Hollywood yıldızları hakkındaki iddialara bir yenisi daha eklendi. Angelina Jolie'den Brad Pitt'e ''bize şiddet gösteriyordu'' suçlaması yöneltildi.

Boşandıktan sonra da aralarındaki gerilim bitmeyen Hollywood yıldızları Brad Pitt ile Angelina Jolie arasındaki Fransız şaraphanesi davasında, ilkinin ikincisine yönelttiği aile içi şiddet suçlamaları bir kez daha ama dozu yükseltilerek gündeme getirildi. Daha önce Jolie'nin üçü evlat edinilen altı çocuktan Maddox'a özel uçak yolculuğu sırasında şiddet uygulamakla suçlaması nedeniyle soruşturma konusu olan Pitt, bu kez Jolie tarafından uçakta adı açıklanmayan bir çocuğun boğazını sıkmakla suçlandı.

Jolie'nin çocukların velayetinin yarısının Pitt’e verilmesinin ardından evlilikleri sırasında birlikte sahip oldukları Fransız şaraphanesini satmasına, Pitt'in itirazı dava konusu olmuştu. Aktris, salı günü dava kapsamında yaptığı şikayette, eski eşine 2016'da Atlantik ötesi bir uçuş sırasında çocuklarından birini boğazlamaya çalışma suçlaması yöneltti.

Dosyayı gördüğünü belirten NBC News'a göre Jolie, Los Angeles County Yüksek Mahkemesi'ne sunduğu şikayette, mülkü kime satabileceği konusunda hiçbir zaman kısıtlama altında olmadığını savundu. 17 sayfalık şikayette, Jolie, Eylül 2016'da Fransa'dan Los Angeles'a geri döndükleri bir uçuşta Pitt'in aileyi sözlü ve fiziksel tacize maruz bıraktığını iddiasına da yer verdi. Şikayette "O uçuştan sonra Jolie, ailesinin iyiliği için boşanma davası açmaya karar verdi" denildi.

Önceki mahkeme belgelerinde Jolie, uçak yolculuğunda yaşananları kronik sırayla anlatmıştı, ancak Pitt'in ellerini bir çocuğun boğazına yerleştirdiği iddiasından söz etmemişti.

Bu kez şikayette şöyle denildi:

"Bitmeden önce Pitt çocuklardan birinin boğazını sıktı ve bir diğerinin yüzüne vurdu. Çocuklardan bazıları, Pitt'e durması için yalvardı. Hepsi korkmuştu. Çoğu ağlıyordu."

"Bir noktada Jolie'nin üzerine bira döktü; diğerinde çocukların üzerine bira ve kırmızı şarap döktü. Birçok gergin saatin ardından Pitt sonunda uykuya daldı."

Şikayette Pitt'in hangi çocuklara vurmuş olabileceği belirtilmedi.

Jolie, başta şaraphanenin yarısını Pitt'e satmak istediğini, ancak bu görüşmelerin sonuçsuz kaldığını, çünkü Pitt'in kendisine ve çocuklara yönelik fiziksel ve duygusal istismarı hakkında mahkeme dışında konuşmasını sözleşmeyle yasaklayan kabul edilemez bir gizlilik anlaşması talep ettiğini de iddia etti.

NBC News, ilk etapta Pitt'in temsilcilerinden yorum alamadığını yazdı.

Kasım 2016'da, FBI ve Los Angeles County Çocuk ve Aile Hizmetleri İdaresi, Pitt ile çocuklarını içeren ve özel uçaktaki olaydan kaynaklanan fiziksel istismar iddialarıyla ilgili soruşturmayı kapatmıştı. Pitt'e karşı hiçbir suçlama yapılmamıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)