BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBozdağ'dan Başkanlık yanıtı!----

Bozdağ'dan Başkanlık yanıtı!

Bozdağ'dan Başkanlık yanıtı!
12 Mayıs 2016 - 15:28 www.finansgundem.com

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başkanlık sistemi açıklamalarına yanıt verdi

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Başkanlık sistemi geldiğinde Türkiye bayram olacaktır. Doğrudan başkan sandıktan çıkacak. Zayıf liderler başkanlık sistemine karşıdır. Çünkü halk zayıf liderleri başkan seçmez. Başkanlık sistemi olmuş olsa Sayın Kılıçdaroğlu'nu CHP'liler başkan adayı olarak göstermezler" dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın açıklamaları şöyle:

"Başkanlık sistemi geldiğinde Türkiye bayram olacaktır. Doğrudan başkan sandıktan çıkacak. Ama şimdi öyle değil. 7 Haziran'da gördünüz, sandıktan hükümet çıkmadı. Başkanlık sistemi olsaydı Türkiye bir tartışmaya girer miydi?

Zayıf liderler başkanlık sistemine karşıdır. Çünkü halk zayıf liderleri başkan seçmez. Başkanlık sistemi olmuş olsa Sayın Kılıçdaroğlu'nu CHP'liler başkan adayı olarak göstermezler. Liderlik vasfı olmayanlar başkanlık sistemine karşılar. Başkanlık sisteminde kaybeden gider, kazanan da 4 sene sonra gider. En başarılı olan 2 dönem sonra gider. Amerika'da başkanlık sistemini kaybeden liderleri hatırlayanınız var mı? Obama 2 döneminde bırakıyor.

Kaybede kaybede koltuğunu koruyanlar başkanlık sistemine karşı çıkıyorlar. Kan akmayacaktır. Kılıçdaroğlu’na rağmen millet sevgiyle başkanlık sistemine geçecektir. Belki kan olur, insanlarımızın şükür için kestiği kurbanların kanı olur. Demokrasiye inanan, demokratik usullerle yapılan seçimler için kan lafını kullanmaz. Soruşturma konusu, adli bir konu. Bir şey söylemek doğru olmaz. Yasaların hükümleri çerçevesinde yürüyecektir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)