BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBoyner'den yeni 'Gezi' açıklaması----

Boyner'den yeni 'Gezi' açıklaması

Boyner'den yeni 'Gezi' açıklaması
14 Haziran 2013 - 08:45 www.finansgundem.com

Gezi Parkı eylemlerine verdiği destek ile Erdoğan'ın tepkisini çeken Boyner gençlere böyle seslendi

Gezi Parkı eylemlerine katılarak 'Çapulcuyum çapulcu' pankart ile destek veren ünlü işadamı Cem Boyner'den ilginç bir açıklama geldi.
Boyner, Twitter'dan yaptığı açıklamada,
"Gençler, Mesajinizi herkese  açik ve net verdiniz..biz 60liklar dahi anladik. Artik mesaj kaygisindan çok sanirim ömür boyu hasreti sürmüş bir kavuşma ertesinde birbirinizi kaybetme korkusuyla bırakamıyorsunuz Gezi'yi... Orası,sizin için birbirinizi bulup,anlayıp,sarılıp birbirinize tutundugunuz büyülü yer...Esas birbirinizi kazandınız.Az mi? Size ve güvenliğinize bu ülkenin ihtiyaci var.Artik eve dönme zamani gelmedi mi?" diye yazdı.
ERDOĞAN BOYNER'İ BÖYLE ELEŞTİRMİŞTİ
Başbakan Erdoğan, pazar günü Ankara'da yaptığı bir açıklamada, “Bir tanesi çıkmış, ‘Ne sağcıyım ne solcu, çapulcuyum, çapulcuyum’ diyor. Hayırlı olsun. Sevgili kardeşlerim, sakın bu çapulcuları da ihya etmeyin. Bunları ihya etmeyin. Biliyorsunuz bunlar yıllarca bu milletin sırtından geçindiler. Ne demek istediğimi anlıyorsunuz değil mi? Dolayısıyla bu millete hakaret edenlere haddini bildirmek bu milletin görevidir, ancak demokratik şartlar içerisinde” demişti. Ardından da Boyner hisselerine yüzde 10'lara varan kayıplar yaşanmıştı.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • DOF17 Temmuz 2013 08:54

    TUTUŞTU KORKAK ÇAPULCU:):):):)ÇOK İYİ OLDU YAA....::))

  • cem14 Haziran 2013 13:12

    canım cem kardeşim. sen niye topa girdin anlayamadım. hisseler düşünce bi tutuştun. boyner markası benim için bitmiştir. not: çapulcu değilim asla da kendime çapulcu demem. o kadar düşmedim.

  • Siyasa14 Haziran 2013 10:00

    Artık siyasete dönme zamanı gelmedi mi? Şimdi değilse ne zaman?

  • Korkut14 Haziran 2013 08:52

    Boyner'in hisseleri düştü Erdoğan'ın zulmü sadece fakire değil zengine 'de geçerliymiş gördük Sayın Boyner eve dönme zamanı gelmedi eve dönsek bile mücadelemiz devam edecek. TÜRK GENÇLİĞİ...