BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBoyner'den 'ÇIK' ilanına açıklama----

Boyner'den 'ÇIK' ilanına açıklama

Boyner'den 'ÇIK' ilanına açıklama
17 Haziran 2013 - 16:40 www.finansgundem.com

Boyner Holding, Gezi protestolarıyla yeniden gündeme gelen 'Çık' ilanıyla ilgili açıklama yaptı

Sosyal medyada dolaşan Boyner Holding’in ‘ÇIK’ başlıklı ilanına açıklama geldi.
Boyner Holding’den yapılan yazılı açıklamada, ilanın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle yayımlanmış olduğu vurgusu yapıldı. İlanın tüm ulusal gazetelerde yayımlanmış olduğu belirtilerek, ‘kadın-erkek eşitliğine’ dikkat çeken ilanımızdır denildi.
;Açıklamanın tam metni şöyle: "Bazı internet sitelerinin bugün yayınladığı ve sosyal medyada dolaşan “ÇIK” ilanı, konu edinilenin aksine 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle tüm ulusal gazetelerde yayımlanmış “kadın-erkek eşitliği”ne dikkat çeken ilanımızdır. O günden bu güne de web sitelerimizde bu ilan yayındadır.
Boyner Grubu şirketleri istihdamda kadın-erkek eşitliğini sağlama konusunda örnek çalışmalarını her sene 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ilanlarıyla toplumsal farkındalık yaratarak da desteklemektedir. Sözü edilen ilan, geleneksel olarak 3 yıldır verdiğimiz ilanların sonuncusudur. 2012 yılında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından verilen “İşyerinde Fırsat Eşitliği” Büyük ödülü’nü alan Boyner Grubu, geçen yılın sonundan bu yana da çalışma hayatında kadınlara daha fazla yer açılmasını, koşulların iyileştirilmesini sağlamak üzere Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın himayesinde oluşturulan İş’te Eşitlik Platformu’nun da aktif bir üyesidir. Bu şekilde, medya, STK’lar ve kamu kurumları işbirlikleri ile “kadın-erkek eşitliğinin sağlanması” ile ilgili çalışmalarımız ve desteklerimiz devam edecektir."
Gezi Parkı eylemlerinin ilk günlerinde Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş olarak Gezi Parkı projesinde yer almayacaklarını duyuran şirket, sonrasında Cem Boyner’in ‘Ne sağcıyım ne solcu, çapulcuyum çapulcu’ pankartı taşıdığı fotoğrafla gündeme gelmişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)