BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBoyner ilk Wepublic mağazasını Akmerkez'de açtı----

Boyner ilk Wepublic mağazasını Akmerkez'de açtı

Boyner ilk Wepublic mağazasını Akmerkez'de açtı
02 Eylül 2016 - 07:11 www.finansgundem.com

Boyner Grubu, 3 yıldır üzerinde çalıştığı yeni markası ‘Wepublic’in ilk mağazasını 20 milyon dolarlık yatırımla Akmerkez’de açtı. 4 katlı mağazada kaydıraktan dev zürafa heykeline kadar birçok şaşırtıcı özellik bulunuyor

Boyner Grubu’nun 2013 yılından bu yana üzerinde çalıştığı yeni markası ‘Wepublic’ Akmerkez’de ilk mağazasını açtı. Elif Ergu'nun Hürriyet'teki haberine göre Akmerkez’deki Beymen mağazasının yerine açılan Wepublic için baştan aşağıya her şey değişti. 2016 yılında yaşanan olumsuz olaylara rağmen Boyner Grubu mağazanın açılışını da ertelemedi. Akmerkez’de 4 katta 8 bin metrekarelik alana yayılan 20 milyon dolarlık yatırımla hayata geçen mağazada 520 markanın ürünleri var. Türkiye’nin en eğlenceli mağazası diyebileceğimiz mağaza ziyaretçilerini şaşırtacak özelliklere sahip.

ŞAŞIRTAN MAĞAZA

Mağazanın 4’üncü katından aşağıya WuHuu kaydırağından inmek mümkün! Markalar arasında dolaşırken karşınıza gerçek boyutta bir zürafa heykeli çıkıyor, mağazanın gün ışığını yansıtan “skylight” tavanı AVM atmosferini değiştirmiş. Wepublic’te 100’ün üzerinde marka Türkiye’ye ilk kez geliyor. Bu markaların dışında mağaza içinde soluk alınacak ortamlar da yaratılmış. Petra Cafe ve Chado Tea, Giano Chocolate, Water Bar, iPAD Zone, şarj alanı gibi yerler de var. Akmerkez’in içinde dolaşırken kendinizi Wepublic içinde buluyorsunuz, çünkü mağazanın Akmerkez içinde kapısı yok. Ancak isteyenler Akmerkez’in dışından da mağazaya giriş yapabiliyor.

HEDEF YURTDIŞI

Boyner Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Cem Boyner, Beymen’in Zorlu Center’da açılan dev mağazasından sonra Akmerkez’de “çok eğlenceli, karnaval gibi bir mağaza açacağım” demişti. 3 yıl üzerinde çalışan Wepublic’le Boyner, perakende sektöründeki yenilikleri bu kez Akmerkez’de hayata geçirmiş oldu. Terör olayları, saldırılar ve 15 temmuz darbe kalkışmasından sonra planlarını değiştirmeyen Cem Boyner, Wepublic’in açılışıyla ilgili olarak da,”İş insanları olarak bize düşen sorumluluk, yatırım yapmak için şartların iyileşmesini beklemek yerine yatırım yaparak şartları iyileştirmektir. Wepublic’i sektörümüzün fark ve değer yaratan denemelere en çok ihtiyaç duyduğu bir zamanda açtığımız için mutluyum. Hedefimiz ilk iki sezon tecrübesinin hemen sonrasında yurtdışına, özellikle de Avrupa ve Kuzey Amerika coğrafyasına bu formatı taşımak olacak. Boyner Grup olarak, yabancı ortaklarımızla birlikte Türkiye’nin geleceğine duyduğumuz inançla, inovasyon ve yatırıma devam edeceğiz” yorumunu yapıyor. Cem Boyner’in Wepublic’ten ilk yıl beklediği ciro 120 milyon lira.

TOPLAM 520 MARKA VAR

Wepublic’te Türkiye’deki müşterilerin merakla beklediği Club Monaco, All Saints, Free People gibi Türkiye’ye yeni gelen markalar var.

Wepublic’te kadın, erkek giyim, aksesuar alanları dışında ev ve hediyelik bölümleri ile yeni teknolojik aksesuarların satıldığı bölümler de var.

Wepublic’in mimarisinde Universal Design Studio, HMKM ve Gökhan Avcıoğlu’nun imzası var.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Zeynep YLZ27 Eylül 2016 22:17

    BOYNER bir Marka, CİO Cem BOYNER ve sevgili Eşi daima harika işlere İmza atarak hem kendilerni hem bizleri mutlu ediyorlar ve de Türkiyemizin geleceğine hitap ediyor. Çok seçenekli !! Başarıları ve yolları daima açım olsun ! İyi çalışmalar 🙋🏽