BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBoyner değişme hazırlanıyor----

Boyner değişme hazırlanıyor

Boyner değişme hazırlanıyor
03 Ekim 2013 - 12:34 www.finansgundem.com

Boyner yeni genel müdürünü yedi ay önce ilan etti

Boyner Büyük Mağazacılık’ta bayrak değişiminin 2014 yılının Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Şirketin 10 yılı aşkın süredir yönetimini başarıyla yürüten Aslı Karadeniz, kendi isteği ile Yönetim Kurulu’na geçerken, kendisinden Genel Müdürlük görevini Deran Taşkıran devralacak.
Boyner Büyük Mağazacılık Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner konuyla ilgili olarak şunları söyledi:
“Aslı Karadeniz’in sorumluluk ve yetkileri Grubumuzdaki kariyerinin her adımında giderek arttı. Genel Müdürlüğü döneminde Boyner Büyük Mağazacılık kalıcı kâra geçti, yarattığımız kâr ve nakitle YKM’yi grubumuza kattık. Son 1,5 yıldır da, güçleri birleştirme konusunda fevkalade başarılı işler yapılıyor… Aslı şimdi kendi isteği ile bir sonraki adımını atmaya hazırlanıyor. 2014’teki ilk Genel Kurul’da görevini devrederek yürütmeye yakından destek olmak üzere Boyner Büyük Mağazacılık Yönetim Kurulu’na seçecek.
Yönetim Kurullarının en önemli görevlerinden biri, şirketin lider ve yönetici yedeklemesi planını yapmasıdır. Biz de geleceğe güvenli biçimde hazırlanmayı ve gelişmeleri organizasyonumuzla, işortaklarımızla ve kamuoyu ile vakitlice paylaşmayı önemsiyoruz.
Aslı Karadeniz’den Genel Müdürlük görevini, Boston Consulting Group ortaklarından olan ve ortak projelerimizle çok yakından tanıdığımız Deran Taşkıran devralacak. Deran Taşkıran gibi işimize çok hakim bir yeteneği grubumuza kazandırmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Önümüzde, büyük hedeflere koşacağımız yoğun bir 2 yıl var. Boyner Büyük Mağazacılık’ın sadece başarısını sürdürebilmesini değil, ezberleri bozmasını, katlayarak büyümesini hedefliyoruz. Dolayısıyla bu süreçte Aslı Karadeniz’in tecrübesinden ve bilgisinden kesintisiz yararlanmaya önem veriyoruz. Aslı Karadeniz 2014 Mayıs’ına kadar Deran Taşkıran’ın görevi devralmaya hazırlanmasına katkıda bulunacak ve Yönetim Kurulu üyemiz olarak bizimle birlikte çalışmaya devam edecek.“
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)