BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBoşnaklar Erdoğan'ın doğum gününü kutladı----

Boşnaklar Erdoğan'ın doğum gününü kutladı

Boşnaklar Erdoğan'ın doğum gününü kutladı
25 Şubat 2015 - 02:53 www.finansgundem.com

Bosna Hersek'in Zavidoviçi kentinde, STK'ların düzenlediği etkinlikle, binlerce Bosnalı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü kutladı

Bosna Hersek'in Zavidoviçi kentinde, sivil toplum kuruluşlarının düzenlediği etkinlikle, binlerce Bosnalı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum gününü kutladı.

Türkiye ve Bosna Hersek milli marşlarının okunmasıyla başlayan programa, Türkiye'nin Saraybosna Din Hizmetleri Müşaviri Hasan Atlı, Bosna Hersek'te faaliyet gösteren Türkiye'nin resmi kurumlarının temsilcileriyle, çok sayıda Bosna Hersekli katıldı.

Resmi açılışını Zavidoviçi Belediye Başkanı Suad Omeraşeviç'in yaptığı "Türkiye-Bosna Dostluk Gecesi Etkinliği" kapsamında, ses sanatçısı ve besteci Orhan Çakmak, Erdoğan için özel olarak yazdığı şarkıyı seslendirdi.

Etkinlik kapsamında düzenlenen organizasyonda Türkçe ve Boşnakça şarkılar ve ilahiler seslendirilirken, Bosna Hersek'in farklı şehirlerinden gelen ve Türk bayrağı taşıyan çocuklar renkli görüntüler oluşturdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğraflarının yer aldığı sunumda ise "Boşnaklar seni çok seviyor", "Kalbimiz seninle" ve "Doğum günün kutlu olsun" mesajları yer aldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)