BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBorsa İstanbul'dan yeni anlaşma----

Borsa İstanbul'dan yeni anlaşma

Borsa İstanbul'dan yeni anlaşma
19 Haziran 2014 - 15:12 www.finansgundem.com

Borsa İstanbul ve Dünya Elmas Damgası Derneği (WDMF), Dünya Elmas Damgası (WDM) programlarını Türkiye’de uygulamak üzere mutabakat zaptı imzaladı

Borsa İstanbul tarafından yapılan açıklamaya göre, Mutabakat Zaptı’nı, Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. İbrahim Turhan ile WDMF Başkanı Alex Popov, Başkan Yardımcısı ve Dünya Elmas Borsaları Federasyonu Başkanı Ernest Blom imzaladı.

Borsa İstanbul, Dünya Elmas Borsaları Federasyonu’nun 28 üyesi arasında yer alıyor. Belçika'nın Anvers kentinde yer alan 36. Dünya Elmas Kongresi toplantısında gerçekleştirilen Mutabakat zaptı imza töreninde Turhan, WDMF ile ilişkilerin temelini atmaktan memnuniyet duyduklarını belirtti. Turhan ayrıca ortak tanıtım faaliyetlerinin bu yılın son çeyreğinde başlayacağını, mutabakat zaptının WDM'nin Türkiye’deki programlarının zenginleştirilmesi açısından önemli bir adım olduğunu kaydetti.

'KUYUM SEKTÖRÜNÜ GELİŞTİRME AMAÇLANDI'

Borsa İstanbul ve WDM'nin elmas ve elmasa dayalı kuyum ve mücevherat sektörü için daha fazla iş imkanı sağlanması yanında dünya çapında tüketici güveni yaratmak ve ticareti geliştirmek için çalıştığını ifade eden Turhan, kendilerinin de WDM'nin ana amacı olan daha sorumlu ticaret, tüketicinin korunması ve sektörün eğitimine katkıda bulunmayı ve dolayısıyla ticaret hacmini artırmayı dört gözle beklediğini bildirdi. WDMF Başkanı Popov da, “Borsa İstanbul’un ortaklığı ile WDM'nin Türkiye’deki önemli kuruluşlara ve perakendecilere erişim açısından güçlü bir iç desteğe kavuşacağını aktardı. WDM lüks tüketim piyasasında elmas ve mücevher endüstrisinin sağlığını ve gelecekteki büyümesini amaçlıyor.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)