BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBoris Johnson vergi indirimi planlıyor----

Boris Johnson vergi indirimi planlıyor

Boris Johnson vergi indirimi planlıyor
10 Haziran 2019 - 08:30 www.finansgundem.com

İngiltere'de Muhafazakar Parti ve Başbakanlığın adayları arasında bulunan Johnson, kurumlar vergisi ve çalışanların gelir vergisinde indirime gidilmesi gerektiğini söyledi

Britanya'da Theresa May'den boşalan Muhafazakar Parti liderliği ve Başbakanlık koltuklarına talip olan isimlerden biri olan eski Dışişleri Bakanı Boris Johnson, kurumlar vergisini düşürmek ve çalışanların bir bölümünün gelir vergisi yükünü rahatlatmak istediğini bildirdi.

Telegraph gazetesine bir makale yazan Johnson, "Kurumlar vergisini düşürmemiz gerekli" ifadelerini kullandı. Ancak Johnson, kurumlar vergisinde ne kadar bir indirim yapılmasını planladığı konusunda detay vermedi.

Johnson ayrıca, çalışanlardan alınan gelir vergisinde yüzde 40 oranının başlama eşiğini 50 bin GBP'dan 80 bin GBP'ye çıkaracağını da ifade etti. Atılacak bu adım yılda 9,6 milyar GBP maliyet getirecek ve bu maliyet cari bütçede Brexit'in sonuçları ile mücadele için ayrılan fondan karşılanacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)